Sponsoracties

In 2005 bestond ons kantoor vijf jaar en dat eerste lustrum wilden wij graag vieren. Niet alleen met onze klanten waar wij voor aangekocht of verkocht hadden, maar ook met anderen die op zoek waren naar een huis. En die niet de luxe hadden een te kunnen kopen.

In samenwerking met vluchtelingenorganisatie ZOA hebben wij een sponsoractie in Sri Lanka opgezet. Voor elke vijf huizen die wij in het vijfde jaar van ons bestaan ​​verkochten, betaalden wij de kosten voor één huis in Sri Lanka. Zo hebben we dat jaar niet alleen heel wat nieuwe kopers en verkopers hier in Nederland blij kunnen maken, maar hebben wij, samen met onze klanten (!), ook veel ontheemden in Sri Lanka kunnen helpen met een dak boven hun hoofd.

Sindsdien hebben wij samen met ZOA elke twee jaar een sponsoractie op touw gezet en zo doende met behulp van onze klanten vele mensen in diverse ontwikkelingslanden kunnen helpen. Omdat iedereen het verdient te wonen met klasse!

 

Hieronder vindt u een overzicht van al onze sponsorprojecten.

 

2023 – Shelters in DR Congo

2019 – Woningbouw op Lombok

2016 – Woningbouw in Burundi

2013 – Vissersboten in Congo

2011 – Woningbouw in Ethiopië

2009 – Waterputten in Sri Lanka

2007 – Woningbouw in Ethiopië

2005 – Woningbouw in Sri Lanka

 

 

Klanten reviews

Betere reviews van onze klanten hadden wij niet kunnen wensen! Tegelijkertijd weerspiegelen deze reviews precies waar De Ruiter Makelaarshuis voor staat: kwaliteit en klasse leveren aan onze klanten. Omdat iedereen recht heeft op een goed advies en een persoonlijke benadering.

Soepel en snel

Het contact verliep soepen en snel. Goed bereikbaar en op kantoor worden alle vragen snel telefonisch of via mail beantwoord. Kennis van de lokale markt is goed. Al was de verwachting voor onze woning wel wat optimistisch ingeschaald. Uiteindelijk heel prima verkocht.

Verkoper
28-02-2022
Kunde en expertise

Bij de bezichtiging van ons appartement maakte onze makelaar positieve opmerkingen die wij nog niet hadden bedacht. Mooi uitzicht is als bewoner zo gewoon, maar anderen genieten daar juist extra van. Hij liep echt te genieten van de staat en locatie van het appartement, bracht dat dan aan ons over alsof wij potentiële kopers waren. Daarnaast bleek uit alles de kunde en expertise van zijn organisatie. Als verkopende partij hebben zij ons reuze geholpen om het hele proces op rolletjes te laten verlopen. Een aanbeveling waard.

Verkoper
04-03-2022
Nog steeds top!

20 jaar en 4 huizen verder is De Ruiter Makelaars nog steeds top! Zelf ervaren is het advies!!!

Verkoper
29-12-2021

Heeft u niet kunnen vinden wat u zocht?

Laat dan een automatische zoekopdracht achter!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak plannen? Bel ons dan gerust op of stuur ons een e-mail bericht. Dan reageren wij zo spoedig mogelijk!

"*" geeft vereiste velden aan

Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoongegevens volgens onze privacyverklaring
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp