Verhuur

Wilt u uw huis tijdelijk verhuren omdat u naar het buitenland vertrekt? Of heeft u een beleggingspand dat u graag wilt verhuren? Dat kan natuurlijk. Maar bij verhuur komt ook heel wat kijken.

Heeft u bijvoorbeeld toestemming van uw hypotheekverstrekker om het pand te verhuren? Hoe berekent u de juiste huurprijs? En hoe vindt u een geschikte huurder? Daarnaast hebben huurders huurbescherming; hoe zit het daarmee? En wat zijn uw rechten als een huurder niet betaalt of de woning niet netjes bewoont? Wij kunnen al uw vragen beantwoorden en helpen u graag met de verhuur van uw huis of appartement in Amersfoort of Utrecht.

Bedrijfsonroerend goed

Ook op het gebied van bedrijfsonroerend goed kunnen wij u helpen met de verhuur. Of het nu om de exploitatie van een winkel, kantoorruimte of bedrijfsruimte gaat; wij helpen u graag zoeken naar een geschikte huurder.

Klanten reviews

Betere reviews van onze klanten hadden wij niet kunnen wensen! Tegelijkertijd weerspiegelen deze reviews precies waar De Ruiter Makelaarshuis voor staat: kwaliteit en klasse leveren aan onze klanten. Omdat iedereen recht heeft op een goed advies en een persoonlijke benadering.

Soepel en snel

Het contact verliep soepen en snel. Goed bereikbaar en op kantoor worden alle vragen snel telefonisch of via mail beantwoord. Kennis van de lokale markt is goed. Al was de verwachting voor onze woning wel wat optimistisch ingeschaald. Uiteindelijk heel prima verkocht.

Verkoper
28-02-2022
Kunde en expertise

Bij de bezichtiging van ons appartement maakte onze makelaar positieve opmerkingen die wij nog niet hadden bedacht. Mooi uitzicht is als bewoner zo gewoon, maar anderen genieten daar juist extra van. Hij liep echt te genieten van de staat en locatie van het appartement, bracht dat dan aan ons over alsof wij potentiële kopers waren. Daarnaast bleek uit alles de kunde en expertise van zijn organisatie. Als verkopende partij hebben zij ons reuze geholpen om het hele proces op rolletjes te laten verlopen. Een aanbeveling waard.

Verkoper
04-03-2022
Nog steeds top!

20 jaar en 4 huizen verder is De Ruiter Makelaars nog steeds top! Zelf ervaren is het advies!!!

Verkoper
29-12-2021

Heeft u niet kunnen vinden wat u zocht?

Laat dan een automatische zoekopdracht achter!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak plannen? Bel ons dan gerust op of stuur ons een e-mail bericht. Dan reageren wij zo spoedig mogelijk!

"*" geeft vereiste velden aan

Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoongegevens volgens onze privacyverklaring
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp