Naarden / Bussum

Op zoek naar rustige een mooie omgeving dicht bij grote steden als Amersfoort, Utrecht en Amsterdam? In Het Gooi is het prachtig wonen!

Wij helpen u graag met de aankoop of verkoop van een huis in Hilversum, Naarden, Bussum, Laren Blaricum of Huizen. Onze makelaars zijn goed bekend in het hele Gooi en staan graag voor u klaar.

Naarden

Naarden is een van de best bewaarde oude vestingsteden van Nederland. Het prachtige stadje staat vol met monumenten en de rijke historie is in elke straat voelbaar. In het oude centrum zijn tal van boetiekjes, galeries, musea en horeca te vinden. Voor recreatie en ontspanning kunt u terecht bij o.a. het Naardermeer, Gooimeer of de uitgestrekte heide.

 

Bussum

Bussum is de grootste plaats van de gemeente Gooise Meren en staat bekend om zijn gezellige horeca en winkelstraten. Door de ligging aan de A1 en twee treinstations is de bereikbaarheid zeer goed. Hierdoor is Bussum de ideale plek voor degenen die in steden als Amersfoort, Utrecht of Amsterdam werken, maar die in een groene en rustige omgeving willen wonen.

 

Heeft u niet kunnen vinden wat u zocht?

Laat dan een automatische zoekopdracht achter!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak plannen? Bel ons dan gerust op of stuur ons een e-mail bericht. Dan reageren wij zo spoedig mogelijk!

"*" geeft vereiste velden aan

Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoongegevens volgens onze privacyverklaring
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp