Een huis verkopen doe je niet dagelijks, wij wel!

De verkoop van een huis lijkt zo simpel. Foto’s maken, zorgen voor een vermelding op Funda, wat mensen rondleiden en wachten tot je de koper hebt. Maar hoe komt u aan de juiste vraagprijs, hoe presenteer je de woning perfect en heeft u ook gedacht aan de informatieplicht die u als verkoper heeft?

De Ruiter Makelaarshuis is al ruim 20 jaar 1 van de beste makelaars van Amersfoort en Utrecht. Met 4 gediplomeerde NVM makelaars en meerdere gewonnen awards bent u verzekerd van succes!

 

Wij beginnen van voor af aan en bepalen samen met jou de strategie.

 

1. De juiste vraagprijs

De vraagprijs bepalen wij aan de hand van verschillende berekeningen, de NVM Prijsontwikkeling en we geven jou ook inzicht geven in de Funda marktverkenner. Deze laat zien hoeveel mensen er specifiek opzoek zijn naar uw woning. Hierdoor kunnen wij jouw woning met de perfecte prijs aanbieden.

2. Presentatie van de woning

Onze fotograaf van Vistaview is helemaal thuis in de woningmarkt. Hij weet exact waar hij op moet letten om jouw woning optimaal te presenteren. Ook maken zij de plattegronden en meten zij de woning in volgens de Branche Breede Meetinstructie (verplicht voor de verkoop).

3. Rondleiden van geïnteresseerden

We zijn met 4 makelaars en zijn dus flexibel met het plannen van bezichtigingen. Wij voeren onze bezichtigingen uit met passie voor jouw woning. We laten de woning zien tot in de kleinste details, waardoor mensen de woning gaan waarderen en enthousiast worden. Na de bezichtiging laten wij u weten hoe de bezichtiging is gegaan.

4. Onderhandeling over prijs en voorwaarden

Wij zijn er 100% voor jou en zullen dan ook zorgen dat jij de beste prijs en de beste voorwaarden voor jouw woning krijgt. Hierbij moet je ook denken aan de roerende zaken die je op de lijst van zaken kunt aangeven. Daarnaast geven wij je advies, maar jij bent zelf de doorslaggevende factor! Jij bepaalt wanneer je jouw woning verkoopt.

5. Opstellen koopakte en afhandelen verkoop

Er is geen overeenkomst voordat de koopakte getekend is, dus onze binnendienst zorgt er voor dat de koopakte snel klaar ligt en het ijzer gesmeden kan worden als het nog heet is. Wanneer de akte getekend is wordt deze verstuurd naar de notaris en is het enkel wachten tot de ontbindende voorwaarden verlopen. Dit houden wij uiteraard voor je in de gaten en we laten je weten het als het zo ver is.

6. De overdracht

En dan….. de dag van de overdracht. We lopen samen met jou en de kopers en rondje door de woning om te kijken of alles nog in orde is. Zodra alle meterstanden zijn opgenomen kunnen we door naar de notaris en ontvang je nog een presentje als dank voor de opdracht.

 

Wil jij je woning verkopen? Bel direct naar 033-470 2700 of naar een van onze makelaars

 

team-de-ruiter-amersfoort-makelaar