Verkoop

Het verkopen van een huis is voor de meesten een hele belevenis. Er komt veel bij kijken en bovendien spelen emoties ook vaak een grote rol. Dan is het prettig als u een goede verkoopmakelaar heeft die de verkoop van uw huis in Amersfoort, Utrecht, Hilversum of omgeving in goede banen leidt. Wij doen dat graag voor u!

Advies op maat

Vertrouwen en een persoonlijke benadering staan bij ons hoog in het vaandel; het gaat immers niet om het verkopen van wat bakstenen, maar om de verkoop van uw thuis. Onze verkoopmakelaars geven daarom elke verkoper een persoonlijk advies, omdat elk huis en elke verkoper weer anders is. Dat onze opdrachtgevers deze werkwijze waarderen, kunt u lezen in de vele positieve reviews die zij over ons geschreven hebben.

 

De hoogste prijs voor uw huis

De verkoop van een huis draait niet alleen om emotie; de meeste verkopers willen natuurlijk ook een goede prijs voor hun huis. Daarom hebben wij voor elk huis een zeer uitgebreid marketingpakket, zodat we zoveel mogelijk potentiële kopers bereiken. Daarnaast kunnen onze verkoopmakelaars onderhandelen als geen ander; hierdoor bent u verzekerd van een marktconforme prijs voor uw huis.

 

Een goede afronding

Ons werk stopt niet bij bij de mondelinge overeenkomst. Na de verkoop zullen wij ervoor zorgen dat alles juridisch goed wordt afgehandeld en de afspraken goed op papier staan. Zodra de koper de financiering rond heeft, is het aftellen tot het transport. Wij zullen de eindinspectie plannen en de documenten van de notaris controleren, zodat u zich volledig kunt richten op het inpakken van de verhuisdozen.

 

Nazorg

Maar zelfs na het transport kunt u nog rekenen op onze service! Mocht er na het transport onverhoopt iets aan de hand zijn met uw oude huis, dan kunt u ons altijd bereiken voor advies.

Wilt u meer weten over wat wij als verkoopmakelaar in Amersfoort, Utrecht, Hilversum of omgeving voor u kunnen betekenen? Bel dan gelijk voor een gratis en vrijblijvend verkoopadvies.

Klanten reviews

Betere reviews van onze klanten hadden wij niet kunnen wensen! Tegelijkertijd weerspiegelen deze reviews precies waar De Ruiter Makelaarshuis voor staat: kwaliteit en klasse leveren aan onze klanten. Omdat iedereen recht heeft op een goed advies en een persoonlijke benadering.

Soepel en snel

Het contact verliep soepen en snel. Goed bereikbaar en op kantoor worden alle vragen snel telefonisch of via mail beantwoord. Kennis van de lokale markt is goed. Al was de verwachting voor onze woning wel wat optimistisch ingeschaald. Uiteindelijk heel prima verkocht.

Verkoper
28-02-2022
Kunde en expertise

Bij de bezichtiging van ons appartement maakte onze makelaar positieve opmerkingen die wij nog niet hadden bedacht. Mooi uitzicht is als bewoner zo gewoon, maar anderen genieten daar juist extra van. Hij liep echt te genieten van de staat en locatie van het appartement, bracht dat dan aan ons over alsof wij potentiële kopers waren. Daarnaast bleek uit alles de kunde en expertise van zijn organisatie. Als verkopende partij hebben zij ons reuze geholpen om het hele proces op rolletjes te laten verlopen. Een aanbeveling waard.

Verkoper
04-03-2022
Nog steeds top!

20 jaar en 4 huizen verder is De Ruiter Makelaars nog steeds top! Zelf ervaren is het advies!!!

Verkoper
29-12-2021

Heeft u niet kunnen vinden wat u zocht?

Laat dan een automatische zoekopdracht achter!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak plannen? Bel ons dan gerust op of stuur ons een e-mail bericht. Dan reageren wij zo spoedig mogelijk!

"*" geeft vereiste velden aan

Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoongegevens volgens onze privacyverklaring
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp