Kopen en verkopen in de regio Maarssen / Vleuten / De Meern

Wilt u de stad uit? In de omgeving van Utrecht liggen diverse mooie dorpen waar u heerlijk kunt wonen en toch nog zo in het centrum van Utrecht bent. Wel de lusten, niet de lasten!

Wij helpen u ook graag met de aankoop of verkoop van een huis buiten Utrecht. Of het nu in Maarssen, Vleuten of De Meern is, onze makelaars zijn goed bekend in de omgeving en staan graag voor u klaar.

Maarssen

Strategisch goed gelegen op de route van Utrecht naar Amsterdam en aan de Vecht. Het prachtige dorp heeft een rijke geschiedenis en er is veel cultureel erfgoed te vinden. Voor recreatie bieden de Maarsseveense Plassen het hele jaar door veel mogelijkheden.

 

Vleuten

Landelijk gelegen, maar heel dicht bij Utrecht, vind je hier de rust van een dorp, maar ook alle gemakken van de stad. Er zijn diverse voorzieningen als scholen, kinderdagverblijven en sportverenigingen. Het Máximapark biedt veel gelegenheid voor recreatie en ontspanning en door de ligging tussen de A2 en A 12 en het eigen treinstation is de bereikbaarheid heel goed. Kortom, een heerlijke plek om te wonen!

 

De Meern

De Meern is een echt gezinsdorp, met ruim opgezette woonwijken, diverse voorzieningen en sportverenigingen. De ligging aan de A2 en A12 maken de bereikbaarheid goed en het Máximapark biedt veel ruimte voor ontspanning en recreatie.

Lokaal woningaanbod

verkocht
huis verkopen kopen maarssen makelaar
Maarssen
Daniel Stoopendaallaan 52
Vraagrpijs € 575.000,- k.k.
  • 123 m2
  • 2 kamers
verkocht
huis verkopen vleuten makelaar huis kopen
Vleuten
Madameperenlaan 24
Vraagrpijs € 300.000,- k.k.
  • 107 m2
  • 135 m2
  • 3 kamers
verkocht
huis verkopen de meern makelaar huis kopen
De Meern
Marketentsterlaan 77
Vraagrpijs € 245.000,- k.k.
  • 102 m2
  • 142 m2
  • 3 kamers
makelaar utrecht huis verkoper huis kopen

De Ruiter Utrecht

Utrecht is een prachtige stad waar het heerlijk wonen is! Bent u van plan te verhuizen en uw huis te verkopen? Of wilt u juist een huis kopen? Wij kennen Utrecht op ons duimpje en kennen alle kneepjes van het vak. Wij helpen u daarom graag bij de aankoop of verkoop van een huis!

Lees meer

Heeft u niet kunnen vinden wat u zocht?

Laat dan een automatische zoekopdracht achter!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak plannen? Bel ons dan gerust op of stuur ons een e-mail bericht. Dan reageren wij zo spoedig mogelijk!

"*" geeft vereiste velden aan

Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoongegevens volgens onze privacyverklaring
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp