De Ruiter Makelaarshuis Utrecht BV

Uw makelaar voor Utrecht en omstreken.

Loop eens bij ons binnen om kennis te maken met onze medewerkers. Wij staan voor u klaar om al uw woonvragen te beantwoorden en samen met u te kijken naar een passende oplossing. Of het nu gaat om de verkoop van uw woning of appartement, een taxatie, of de aankoop van uw droomhuis! De Ruiter Makelaarshuis makelt al jaren en kent de stad Utrecht als geen ander. Maak gebruik van onze kennis en ervaring om u te helpen in uw zoektocht.

Tot ziens op ons kantoor aan de drukke Biltstraat nabij het centrum van de stad, bij u thuis of bij één van onze prachtige woningen!

 

De Ruiter Makelaarshuis Utrecht

45

woningen verkocht in 2017

31

woningen aangekocht in 2017

Maak een keuze uit één van de zes opties

Ik wil graag...

Mijn huis verkopen

Geef de verkoop van een groot bezit uit handen aan dé professional. Kies voor een bewezen makelaar voor de beste verkoopbegeleiding.

Mijn droomhuis kopen

Wij begeleiden u gedurende het gehele traject, bepalen een geschikte aankoopprijs op basis van de marktwaarde én uw persoonlijke wensen.

Het aanbod bekijken

De aanschaf van een nieuwe woning is vaak een strategische of emotionele keuze waarbij u wordt geleid door uw financiële mogelijkheden.

Nieuwbouw

Op zoek naar een nieuwbouwwoning?
Lees hier meer informatie over een van onze nieuwbouwprojecten in Amersfoort en Utrecht.

Taxaties

Vraag vrijblijvend naar onze scherpe taxatietarieven en profiteer. Direct een NWWI aanvraag met garantie op de verkoop van uw woning.

Verhuur

Wij zorgen voor een optimale presentatie, communicatie en begeleiding in de zoektocht naar een nieuwe betrouwbare huurder.

Maak nu kennis met

Team De Ruiter Utrecht

Onze klantenbeoordeling

8,7

Lokale marktkennis

8,9

Deskundigheid

8,9

Service en begeleiding

8,9

Prijs / kwaliteit

8,8

Verkoop gemiddelde

De Koning De Ruiter Nieuwbouwmakelaars

Samen staan we sterk

Wonen in een nieuwbouwwoning heeft zo zijn charme. Alles is splinternieuw, vaak kunt u uw woning helemaal aanpassen naar uw wensen en nieuwbouwwoningen worden duurzaam en energiezuinig gebouwd. Al tijdens het bouwproces bouwt u een band op met uw buurtgenoten die hetzelfde traject doormaken, dus u kent uw buren al voordat u gaat verhuizen. Dat belooft veel goeds!

 

Misschien vindt u het toch best lastig om te kiezen voor een nieuwbouwwoning, omdat u een woning koopt die nog niet bestaat. Gelukkig zijn de deskundige bij De Koning De Ruiter Nieuwbouwmakelaars erin gespecialiseerd u een realistisch beeld te geven van de nog te bouwen woning. Zij begeleiden u stap voor stap bij de keuzes die u maakt over de woning voordat u besluit tot koop over te gaan. Ook tijdens het gehele administratieve proces tot aan de koop toe staan zij u met raad en daad terzijde.

 

Bekijkt u hier een selectie van onze nieuwbouwprojecten.