Kopen en verkopen in de regio De Bilt / Bilthoven / Zeist / Driebergen-Rijsenburg / Bunnik

Wilt u de stad uit? In de omgeving van Utrecht liggen diverse mooie dorpen waar u heerlijk kunt wonen en toch nog zo in het centrum van Utrecht bent. Wel de lusten, niet de lasten!

Wij helpen u ook graag met de aankoop of verkoop van een huis buiten Utrecht. Of het nu in De Bilt, Bilthoven of Zeist is, of meer in de richting van de Utrechtse Heuvelrug, in Bunnik, Driebergen-Rijsenburg of Doorn, onze makelaars zijn goed bekend in de omgeving en staan graag voor u klaar.

De Bilt

Het dorp is ontstaan op een belt (een bult, heuveltje), een uitloper van de Utrechtse Heuvelrug, en daar dankt het zijn naam aan. Het is landelijk bekend om het KNMI dat hier gehuisvest is. De inwoners zelf zullen het dorp vooral waarderen om het rustige wonen, de gezellige Hessenweg en de prachtige vooroorlogse villa’s aan de Waterweg. En de Utrechtse binnenstad is op fietsafstand, voor wie toch graag af en toe wat stadse drukte om zich heen wil hebben.

 

Bilthoven

Van riante villa’s tot fijne eengezinswoningen en startersappartementen. Omgeven door groen, maar ook dicht bij de stad. Bilthoven biedt voor elk wat wils! Door het station, dat precies in het midden van het dorp ligt, en ligging tussen de A27 en A28 in, is het dorp tevens uitstekend bereikbaar.

 

Zeist

Zeist wordt ook wel Slotstad genoemd, vanwege het prachtige slot dat aan de zuidkant ligt en dat het historische karakter van het dorp benadrukt. Er worden regelmatig evenementen georganiseerd en het beschikt over een prachtige, gratis toegankelijke, beeldentuin. De woonwijken zijn zeer kindvriendelijk en er zijn diverse voorzieningen als kinderdagverblijven, scholen en sportinstellingen. Het dorp is omgeven door natuur, waar je heerlijk kunt wandelen en genieten van de rust.

 

Driebergen-Rijsenburg

Een prachtig dorp tegen de stuwwal van de Utrechtse Heuvelrug aan. De historie is voelbaar en beide dorpen, sinds 1931 één geheel, kennen dan ook vele monumenten. De Traaij zorgt voor levendigheid en huisvest vele leuke winkeltjes, restaurants en terrassen. Het station zorgt voor een goede bereikbaarheid en het dorp is omgeven door sprookjesachtige bossen met kastelen en landgoederen die al vele eeuwen meegaan.

 

Bunnik

Een van de kleinste gemeentes in de provincie Utrecht, maar wel één die erg gewaardeerd wordt door haar inwoners. De woonwijken liggen om het centrum heen en zijn rustig en ruim opgezet. De kleine dorpskern biedt leuke restaurants en cafés en voorziet in de dagelijkse voorzieningen. In de directe omgeving is prachtige natuur te vinden, onder andere landgoed Amelisweerd en landgoed Rhijnauwen, waar je heerlijk kunt wandelen. Station Bunnik en de ligging bij de A12 zorgen voor een goede bereikbaarheid.

Lokaal woningaanbod

Verkocht
Zeist
Burg. Van Tuyll-laan 17
Vraagprijs € 498.000,- k.k.
  • 96 m2
  • 325 m2
  • 3 kamers
Verkocht
De Bilt
Looydijk 61
Vraagprijs € 295.000,- k.k.
  • 83 m2
  • 63 m2
  • 3 kamers
Verkocht
Bilthoven
Sperwerlaan 3B
Vraagprijs € 425.000,- k.k.
  • 111 m2
  • 2 kamers
makelaar utrecht huis verkoper huis kopen

De Ruiter Utrecht

Utrecht is een prachtige stad waar het heerlijk wonen is! Bent u van plan te verhuizen en uw huis te verkopen? Of wilt u juist een huis kopen? Wij kennen Utrecht op ons duimpje en kennen alle kneepjes van het vak. Wij helpen u daarom graag bij de aankoop of verkoop van een huis!

Lees meer

Heeft u niet kunnen vinden wat u zocht?

Laat dan een automatische zoekopdracht achter!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak plannen? Bel ons dan gerust op of stuur ons een e-mail bericht. Dan reageren wij zo spoedig mogelijk!

"*" geeft vereiste velden aan

Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoongegevens volgens onze privacyverklaring
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp