Kopen en verkopen in de regio Loosdrecht / ‘s-Graveland / Kortenhoef

Op zoek naar rustige een mooie omgeving dicht bij grote steden als Amersfoort, Utrecht en Amsterdam? In Loosdrecht, 's-Graveland en Kortenhoef is het prachtig wonen!

Wij helpen u graag met de aankoop of verkoop van een huis in Loosdrecht, 's-Graveland of Kortenhoef. Onze makelaars zijn goed bekend in de omgeving en staan graag voor u klaar.

Loosdrecht

Loosdrecht is hét watersportdorp van Midden-Nederland. De plassen trekken zomers en winters vele waterliefhebbers, die daar naar hartelust kunnen zeilen, surfen, zwemmen, schaatsen etc. Het oude dorp, waar prachtige woningen staan, ligt direct aan de plassen zelf. Na de Tweede Wereldoorlog is het dorp uitgebreid met nieuwe wijken die voornamelijk op gezinnen gericht zijn. Deze wijken vormen samen Nieuw-Loosdrecht.

 

‘s-Graveland

‘s-Graveland staat bekend om zijn prachtige buitenplaatsen die in de 16e en 17e eeuw door rijke Amsterdammers gebouwd zijn. Eeuwen later is het dorp nog steeds een geliefde woonplek voor velen: de woonomgeving is rustig en groen, maar het bruisende leven van de stad is dichtbij.

 

Kortenhoef

Kortenhoef is het hart van de gemeente Wijdemeren. De voorzieningen en de rustige en groene omgeving maken het een geliefde woonplek voor gezinnen. Voor meer drukte en uitgebreide voorzieningen zijn steden als Amsterdam, Hilversum en Utrecht dichtbij.

Lokaal woningaanbod

Verkocht
Kortenhoef
Kerklaan 2014
Vraagprijs € 265.000,- k.k.
  • 54 m2
  • 1 kamer

Heeft u niet kunnen vinden wat u zocht?

Laat dan een automatische zoekopdracht achter!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak plannen? Bel ons dan gerust op of stuur ons een e-mail bericht. Dan reageren wij zo spoedig mogelijk!

"*" geeft vereiste velden aan

Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoongegevens volgens onze privacyverklaring
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp