Droomhuis gevonden? en nu…

Je hebt je droomhuis gevonden en wil absoluut de nieuwe eigenaar worden van het huis. De huidige woningmarkt vraag om de juiste aanpak. Er komen minder woningen in de verkoop en de woningen die er zijn, zijn zo weg. Onderhandelen is al lang niet meer mogelijk, de woning bekijken gaat vaak nog net. De leuke huizen waar iedereen verliefd op wordt gaan natuurlijk het snelste. Schakel een aankoopmakelaar in zodat je geen rare sprongen in het diepe doet!

De aankoopmakelaar

Wij kijken samen met jou naar jouw wensen en bespreken of dit past bij de woning die je hebt gevonden. Wij verzamelen de informatie die van belang is, dan gaan we naar de woning toe en bekijk jij de woning door de ‘roze bril’ en bekijken wij de woning zoals een makelaar dat doet. Wanneer je nog steeds enthousiast bent voeren wij de onderhandeling, houden we rekening met ontbindende voorwaarden en wellicht een bouwtechnische keuring. Wij begeleiden je van begin tot eind zodat je van alles op de hoogte blijft. Wij zijn er voor jou en komen dus ook alleen voor jouw belangen op.

Voor je het weet ben je misschien de nieuwe eigenaar van de woning!

Om de zonligging te bekijken van uw nieuwe woning kunt u de Zonnegrens app op onze site gebruiken. De ideale tool om de zonligging per tijd van het jaar en tijd van de dag per woning te bekijken!

Waarom je kiest voor De Ruiter Makelaarshuis

  • No cure, no pay – Geen woning, geen kosten
  • Super snel contact- Ook ’s avonds en in het weekend
  • Meerdere makelaars beschikbaar – Flexibel in de agenda
  • Experts in de regio – Zowel in Amersfoort en Utrecht een kantoor
  • 100% partijdig – Alleen jouw belangen tellen
 • Aangesloten bij NVM, NRVT, NWWI

Wij vertellen je graag meer over onze dienstverlening en aantrekkelijke voorwaarden.

Maak direct een vrijblijvende afspraak met onze medewerkers in Utrecht of Amersfoort