Aankoop

In hun zoektocht naar een nieuw huis, schakelen steeds meer mensen een aankoopmakelaar in. En dat is best begrijpelijk. Het kopen van een huis is niet niks; er zijn veel zaken waar u rekening mee moet houden en die tegelijkertijd op u af komen.

Bovendien, als een verkoper zich laat bijstaan door een makelaar, dan is het voor u als koper toch ook alleen maar prettig als u uw eigen adviseur heeft? Eén die voor 100% aan uw kant staat en opkomt voor uw belangen.

Aankoopmakelaar in Amersfoort, Utrecht en Hilversum

Wij begeleiden u daarom graag bij de aankoop van een nieuw huis in Amersfoort, Utrecht, Hilversum of omstreken! Dat begint natuurlijk bij een helder adviesgesprek waarin we kunnen kennismaken en al uw woonwensen bespreken. Bent u op zoek naar uw eerste woning? Of is het juist tijd voor een groter huis? En wat is beter, eerst verkopen of eerst kopen? Zomaar een paar vragen die een zoeker vaak heeft en waarover wij graag met u meedenken. Al onze makelaars kennen de huizenmarkt van Amersfoort, Utrecht en Hilversum als geen ander en zijn goed op de hoogte van de laatste marktontwikkelingen.

 

Wat doen wij voor u?

Wij begeleiden u tijdens het hele aankooptraject: vanaf de allereerste bezichtiging tot aan de sleuteloverdracht bij de notaris. Maar ook als er na het transport bij de notaris nog problemen ontstaan, geven wij u graag advies.

 

Bezichtigen

Het zoeken begint natuurlijk bij het bepalen van uw woonwens. Waar wilt u graag wonen en waar moet uw huis aan voldoen? Aan de hand van uw belangrijkste woonwensen, maken we een zoekprofiel aan en kan het zoeken beginnen. De woningen die u leuk vindt, gaan we samen bekijken. Past het huis bij u? Hoe is de staat van het onderhoud? Hoe is de omgeving en zijn er nog juridische aspecten die van invloed zijn?

 

Bieden

Maar een van de belangrijkste vragen is natuurlijk: wat is het waard en wat is de beste onderhandelingsstrategie? We bespreken samen wat een goed bod zou zijn en welke voorwaarden u wilt opnemen. Wij voeren de onderhandeling voor u en nemen u zo stap voor stap mee in het aankopen van de woning.

 

Afhandelen

Na de mondelinge overeenkomst helpen we u bij de hele afwikkeling van de koop. We controleren de koopakte, begeleiden de bouwkundige keuring en brengen u, waar nodig, in contact met financieel adviseurs, taxateurs en notarissen. Verder houden we de financieringstermijn in de gaten, controleren we de akte van levering en nota van afrekening. Op de dag van de overdracht zijn we uiteraard ook bij de eindinspectie en controleren we samen met u de staat van de woning. Maar daar houdt onze dienstverlening niet op! Mocht u na de overdracht nog vragen hebben of tegen onverwachte zaken aanlopen, dan kunt u ons altijd bereiken voor advies.

Klanten reviews

Betere reviews van onze klanten hadden wij niet kunnen wensen! Tegelijkertijd weerspiegelen deze reviews precies waar De Ruiter Makelaarshuis voor staat: kwaliteit en klasse leveren aan onze klanten. Omdat iedereen recht heeft op een goed advies en een persoonlijke benadering.

Soepel en snel

Het contact verliep soepen en snel. Goed bereikbaar en op kantoor worden alle vragen snel telefonisch of via mail beantwoord. Kennis van de lokale markt is goed. Al was de verwachting voor onze woning wel wat optimistisch ingeschaald. Uiteindelijk heel prima verkocht.

Verkoper
28-02-2022
Kunde en expertise

Bij de bezichtiging van ons appartement maakte onze makelaar positieve opmerkingen die wij nog niet hadden bedacht. Mooi uitzicht is als bewoner zo gewoon, maar anderen genieten daar juist extra van. Hij liep echt te genieten van de staat en locatie van het appartement, bracht dat dan aan ons over alsof wij potentiële kopers waren. Daarnaast bleek uit alles de kunde en expertise van zijn organisatie. Als verkopende partij hebben zij ons reuze geholpen om het hele proces op rolletjes te laten verlopen. Een aanbeveling waard.

Verkoper
04-03-2022
Nog steeds top!

20 jaar en 4 huizen verder is De Ruiter Makelaars nog steeds top! Zelf ervaren is het advies!!!

Verkoper
29-12-2021

Heeft u niet kunnen vinden wat u zocht?

Laat dan een automatische zoekopdracht achter!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak plannen? Bel ons dan gerust op of stuur ons een e-mail bericht. Dan reageren wij zo spoedig mogelijk!

"*" geeft vereiste velden aan

Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoongegevens volgens onze privacyverklaring
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp