Ook verkopen?

De stap om te verkopen is vaak een spannende stap. Er komen veel vaak veel vragen en keuzes op u af en daarom is het extra prettig om iemand te hebben die u kan adviseren in dit proces. Onze makelaars in Amersfoort, Utrecht, Hilversum en omstreken zijn allemaal zeer ervaren en denken graag met u mee!

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan onderaan deze pagina uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op voor het plannen van een afspraak.

 

Tijdens deze afspraak zullen wij met u bespreken hoe een verkoopproces eruit ziet en wat u daarin van ons kunt verwachten. Ook zullen wij met u de waarde van uw huis bespreken en samen zullen we bepalen welke verkoopstrategie het beste bij uw situatie past. Last but not least: deze afspraak is uiteraard kosteloos en verplicht u tot niets!

 

 

Klanten reviews

Betere reviews van onze klanten hadden wij niet kunnen wensen! Tegelijkertijd weerspiegelen deze reviews precies waar De Ruiter Makelaarshuis voor staat: kwaliteit en klasse leveren aan onze klanten. Omdat iedereen recht heeft op een goed advies en een persoonlijke benadering.

Kennis van zaken

Erg tevreden over de De Ruiter. Kordaat, kennis van zaken en prettige communicatie. In een kort tijdsbestek heb ik daardoor mijn huis voor een goede prijs kunnen verkopen.

Verkoper
31-08-2022
Perfect geholpen

Heel tevreden over de professionele begeleiding, zowel in het voortraject met de bezichtigingen als tijdens en na de onderhandelingen. Verder altijd transparant en snel bereikbaar. Tijdens het proces heb ik met meerdere makelaars en andere teamleden contact gehad, en altijd werd ik perfect geholpen.

Aankoopklant
23-03-2022
Onwijs vakkundig

Onwijs vakkundig, enthousiast en stipt. Zou ze zeker aanraden! Alles wordt geregeld. Je wordt, waar mogelijk volledig ontzorgt.

Verkoper
16-03-2022

Heeft u niet kunnen vinden wat u zocht?

Laat dan een automatische zoekopdracht achter!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak plannen? Bel ons dan gerust op of stuur ons een e-mail bericht. Dan reageren wij zo spoedig mogelijk!

"*" geeft vereiste velden aan

Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoongegevens volgens onze privacyverklaring
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp