fbpx

Het verkopen van een huis is voor de meesten een hele belevenis. Er komt  veel bij kijken en bovendien spelen emoties ook vaak een grote rol. Dan is het prettig als u een goede verkoopmakelaar heeft die de verkoop van uw huis in Amersfoort, Utrecht of omgeving in goede banen leidt. Wij doen dat graag voor u!

Advies op maat

Vertrouwen en een persoonlijke benadering staan bij ons hoog in het vaandel; het gaat immers niet om het verkopen van wat bakstenen, maar om de verkoop van uw thuis. Onze verkoopmakelaars geven daarom elke verkoper een persoonlijk advies, omdat elk huis en elke verkoper weer anders is. Dat onze opdrachtgevers deze werkwijze waarderen, kunt u lezen in de vele positieve reviews die zij over ons geschreven hebben.

De hoogste prijs voor uw huis

De verkoop van een huis draait niet alleen om emotie; de meeste verkopers willen natuurlijk ook een goede prijs voor hun huis. Daarom hebben wij voor elk huis een zeer uitgebreid marketingpakket, zodat we zoveel mogelijk potentiƫle kopers bereiken. Daarnaast kunnen onze verkoopmakelaars onderhandelen als geen ander; hierdoor bent u verzekerd van een martkconforme prijs voor uw huis.

Een goede afronding

Ons werk stopt niet bij bij de mondelinge overeenkomst. Na de verkoop zullen wij ervoor zorgen dat alles juridisch goed wordt afgehandeld en de afspraken goed op papier staan. Zodra de koper de financiering rond heeft, is het aftellen tot het transport. Wij zullen de eindinspectie plannen en de documenten van de notaris controlen, zodat u zich volledig kunt richten op het inpakken van de verhuisdozen.

Nazorg

Maar zelfs na het transport kunt u nog rekenen op onze service! Mocht er na het transport onverhoopt iets aan de hand zijn met uw oude huis, dan kunt u ons altijd bereiken voor advies.

Wilt u meer weten over wat wij als verkoopmakelaar in Amersfoort, Utrecht of omgeving voor u kunnen betekenen? Bel dan gelijk voor een gratis en vrijblijvend verkoopadvies.