U een huis, zij een huis! Shelters in DR Congo

September 2023

Overstroming in DR Congo

Geachte relatie,

De beelden van de catastrofale verwoesting na overvloedige regenval, aardverschuivingen en overstromingen in het oosten van de Democratische Republiek Congo hebben een diepe indruk op mij gemaakt. Nog meer omdat ik dit gebied ken en de mensen ontmoet heb, tijdens mijn bezoek enkele jaren geleden. Door de zware regenval zijn de rivieren Nyamukubi en Chisova buiten hun oevers getreden. Verscheidene dorpen zijn overstroomd, tal van huizen weggevaagd en akkers verwoest. Wel 800 gezinnen zijn hun huis kwijtgeraakt door de overstromingen. Velen van hen worden tijdelijk opgevangen door gastgezinnen in de regio, totdat zij na de herbouw of reparatie van hun huizen weer terug kunnen. Deze mensen hebben dringend onze hulp nodig. ZOA werkt al 7 jaar in Kalehe en kent het gebied en de bevolking goed. Er is in de getroffen dorpen dringende nood aan alles. ZOA zal zorgdragen voor het bouwen van noodopvang voor 400 dakloze gezinnen. Het team van De Ruiter Makelaarshuis laat het er niet bij zitten, wij komen in actie voor deze getroffen inwoners. Voor €187,50 krijgt een dakloos gezin een tijdelijk onderdak van hout en plastic tarps. Helpt u mee? Wij verdubbelen uw bijdrage. Voor u betekent dit dat u voor € 93,75 al een gezin noodopvang geeft!!

Voor mij is een dak boven mijn hoofd zo vanzelfsprekend. Dat gun ik een ander ook!

Roland de Ruiter

Doneren kan eenvoudig via deze link.

 

 

Klanten reviews

Betere reviews van onze klanten hadden wij niet kunnen wensen! Tegelijkertijd weerspiegelen deze reviews precies waar De Ruiter Makelaarshuis voor staat: kwaliteit en klasse leveren aan onze klanten. Omdat iedereen recht heeft op een goed advies en een persoonlijke benadering.

Feilloos en prettig

Wij hebben bij zowel de verkoop van ons huis in Utrecht, als bij de aankoop van ons nieuwe huis in Leusden de hulp van de Ruiter Makelaarshuis ingeschakeld. Zowel de aankoop als de verkoop zijn feilloos en prettig verlopen. Wij zouden de Ruiter Makelaarshuis zeker aanbevelen.

Verkoper
07-07-2022
Perfect geholpen

Heel tevreden over de professionele begeleiding, zowel in het voortraject met de bezichtigingen als tijdens en na de onderhandelingen. Verder altijd transparant en snel bereikbaar. Tijdens het proces heb ik met meerdere makelaars en andere teamleden contact gehad, en altijd werd ik perfect geholpen.

Aankoopklant
23-03-2022
Kennis van zaken

Erg tevreden over de De Ruiter. Kordaat, kennis van zaken en prettige communicatie. In een kort tijdsbestek heb ik daardoor mijn huis voor een goede prijs kunnen verkopen.

Verkoper
31-08-2022

Heeft u niet kunnen vinden wat u zocht?

Laat dan een automatische zoekopdracht achter!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak plannen? Bel ons dan gerust op of stuur ons een e-mail bericht. Dan reageren wij zo spoedig mogelijk!

"*" geeft vereiste velden aan

Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoongegevens volgens onze privacyverklaring
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp