Sponsor woningbouw Sri Lanka

Februari 2005

Jarig

De Ruiter Makelaarshuis BV vierde op 1 februari 2005 haar vijf jarig jubileum. Als dank voor het vertrouwen dat wij de afgelopen jaren van onze opdrachtgevers hebben gekregen, willen wij iets doen voor mensen in een derde wereld land, die niet weten wat het is om in een goed huis te wonen. Daarom zijn wij een jubileumsactie van start gegaan: in het komende jaar zal De Ruiter Makelaars BV woningbouw sponsoren van ontheemden op Sri Lanka, die nu in nog hutjes wonen. Omdat we vijf jaar bestaan, sponsort ons makelaarshuis voor elke vijfde woning die wij in de verkoop krijgen, één nieuw stenen huisje op Sri Lanka. De huisjes worden gerealiseerd in samenwerking met ZOA-vluchtelingenzorg. Vraag snel om een ​​vrijblijvend verkoopadvies en doe mee aan de sponsoractie met de verkoop van uw huis!

Namen de komende bewoners hartelijk dank voor uw hulp.

Roland de Ruiter

 

sponsoractie sri lanka 2005

Klanten reviews

Betere reviews van onze klanten hadden wij niet kunnen wensen! Tegelijkertijd weerspiegelen deze reviews precies waar De Ruiter Makelaarshuis voor staat: kwaliteit en klasse leveren aan onze klanten. Omdat iedereen recht heeft op een goed advies en een persoonlijke benadering.

Onwijs vakkundig

Onwijs vakkundig, enthousiast en stipt. Zou ze zeker aanraden! Alles wordt geregeld. Je wordt, waar mogelijk volledig ontzorgt.

Verkoper
16-03-2022
Kunde en expertise

Bij de bezichtiging van ons appartement maakte onze makelaar positieve opmerkingen die wij nog niet hadden bedacht. Mooi uitzicht is als bewoner zo gewoon, maar anderen genieten daar juist extra van. Hij liep echt te genieten van de staat en locatie van het appartement, bracht dat dan aan ons over alsof wij potentiële kopers waren. Daarnaast bleek uit alles de kunde en expertise van zijn organisatie. Als verkopende partij hebben zij ons reuze geholpen om het hele proces op rolletjes te laten verlopen. Een aanbeveling waard.

Verkoper
04-03-2022
Very happy

We have been very happy with how the negotiation went. Roland, form the De Ruiter Makeelarshuis, helped us in understanding the pro and cons of the house we wanted to purchase and the agency set up all the necessary appointments for the house investigation report and the notary bureacracy.

Aankoopklant
04-03-2022

Heeft u niet kunnen vinden wat u zocht?

Laat dan een automatische zoekopdracht achter!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak plannen? Bel ons dan gerust op of stuur ons een e-mail bericht. Dan reageren wij zo spoedig mogelijk!

Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoongegevens volgens onze privacyverklaring
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp