fbpx

Maak nu kennis met

De Ruiter makelaarshuis

Roland de Ruiter

Register Makelaar - Taxateur o.z.

Floris Vos

Register Makelaar - Taxateur o.z.

Hantzen de Jong

Register Makelaar - Taxateur o.z.

Elianne de Ruiter

Kandidaat Register Makelaar Taxateur

Bianca Bunthof

Stylist | Commercieel medewerker binnendienst

Marieke van Rossum

Commercieel Medewerker Binnendienst

Nino Visser

Commercieel Medewerker Binnendienst

De Ruiter Makelaarshuis

Kwaliteit
Profiteer van de unieke combinatie van NVM en NRVT. Beiden kwaliteitslabels, welke garant staan voor een optimale dienstverlening. Wij zijn een actief en dynamisch makelaarskantoor met een open kantoorstructuur en een klantgerichte, deskundige werkwijze.

Kantoor Amersfoort
Ons fraaie Rijksmonumentale kantoorpand is gelegen op één van de drukste punten in het centrum van Amersfoort bij de Kamperbinnenpoort en biedt de juiste ambiance voor een optimale presentatie voor uw woning.

Kantoor Utrecht
Ons karakteristieke kantoorpand is gelegen op  een hoek van de drukke Biltstraat in de populaire wijk Wittevrouwen in Utrecht-Oost. Deze locatie met een korte loopafstand naar de binnenstad van Utrecht biedt de juiste ambiance voor een optimale presentatie voor uw woning.

Het best verkopende kantoor in Amersfoort!
Dankzij de combinatie van onze persoonlijke werkwijze en sterke marketingproducten is ons kantoor één van de meest verkopende makelaarskantoren van Amersfoort, met een aanmerkelijk hogere gemiddelde opbrengst per woning. In de afgelopen jaren is ons kantoor met diverse Awards onderscheiden.

Vrijblijvend adviesgesprek
Bent u ook op zoek naar absolute kwaliteit, snelheid en service in dienstverlening? U kunt bij ons niet alleen terecht voor de verkoop van uw woning, maar ook voor aankoopbegeleiding, taxaties, verhuur, nieuwbouw- en BOG-advies. Voor een deskundig hypotheekadvies kunnen wij u doorverwijzen naar een gerenommeerd kantoor in de directe omgeving.

Bel ons of vul het contactformulier in voor een vrijblijvende kennismaking, wij verheugen ons op een succesvolle samenwerking!