Gratis advies tijdens de NVM Open Huizen Dag

Tijdens de NVM Open Huizen Dag op zaterdag 1 april zijn onze vestigingen in Amersfoort, Utrecht en Hilversum tussen 11:00 en 15:00 uur geopend. U kunt dan zonder afspraak binnen lopen en al uw vragen aan één van onze makelaars stellen. Of het nu gaat om de aankoop van een nieuw huis, de verkoop van uw huidige huis of de verhuur van een woning, wij

Heeft u geen verhuisplannen, maar wilt u verbouwen of moet u binnenkort uw hypotheek oversluiten? Dan helpen wij u graag met een taxatie van uw woning.

Liever een aparte afspraak maken? Dan kan ook! Vul dan onderaan deze pagina uw gegevens in; dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

 

Klanten reviews

Betere reviews van onze klanten hadden wij niet kunnen wensen! Tegelijkertijd weerspiegelen deze reviews precies waar De Ruiter Makelaarshuis voor staat: kwaliteit en klasse leveren aan onze klanten. Omdat iedereen recht heeft op een goed advies en een persoonlijke benadering.

Perfect geholpen

Heel tevreden over de professionele begeleiding, zowel in het voortraject met de bezichtigingen als tijdens en na de onderhandelingen. Verder altijd transparant en snel bereikbaar. Tijdens het proces heb ik met meerdere makelaars en andere teamleden contact gehad, en altijd werd ik perfect geholpen.

Aankoopklant
23-03-2022
Onwijs vakkundig

Onwijs vakkundig, enthousiast en stipt. Zou ze zeker aanraden! Alles wordt geregeld. Je wordt, waar mogelijk volledig ontzorgt.

Verkoper
16-03-2022
Feilloos en prettig

Wij hebben bij zowel de verkoop van ons huis in Utrecht, als bij de aankoop van ons nieuwe huis in Leusden de hulp van de Ruiter Makelaarshuis ingeschakeld. Zowel de aankoop als de verkoop zijn feilloos en prettig verlopen. Wij zouden de Ruiter Makelaarshuis zeker aanbevelen.

Verkoper
07-07-2022

Heeft u niet kunnen vinden wat u zocht?

Laat dan een automatische zoekopdracht achter!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak plannen? Bel ons dan gerust op of stuur ons een e-mail bericht. Dan reageren wij zo spoedig mogelijk!

"*" geeft vereiste velden aan

Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoongegevens volgens onze privacyverklaring
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp