Elianne de Ruiter

Kandidaat Register Makelaar - Taxateur

Elianne de Ruiter kandidaat makelaar taxateur utrecht

Contact informatie

Vestiging Amersfoort

  • Kamp 6, 3811 AR Amersfoort

Elianne de Ruiter

Kandidaat Register Makelaar - Taxateur

Interesse voor huizen is mij met de paplepel ingegoten. Na de opleiding algemene taalwetenschap aan de universiteit van Leiden ben ik daarom al snel gezwicht voor de makelaardij. Sinds 2015 ben ik dan ook met met veel plezier in de makelaardij aan het werk! 

Ik geniet van de diversiteit in de makelaardij. Geen dag is hetzelfde en elke klant heeft zijn eigen verhaal en wensen. Het is een mooie uitdaging om iedereen die persoonlijke begeleiding te geven waar een klant naar op zoek is.

Sinds 2019 zijn Hantzen en ik eigenaar van onze vestiging in Utrecht, maar de samenwerking tussen onze kantoren is gebleven. Daarnaast ben ik ook actief voor de NVM Young Professionals.

Ik houd van een goed boek, een lekker glas wijn en de zon op mijn gezicht. Ook geniet ik erg van uitgebreid koken en een heerlijk diner met vrienden. Even lekker uitwaaien doe ik graag op een zeilboot!

Heeft u niet kunnen vinden wat u zocht?

Laat dan een automatische zoekopdracht achter!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak plannen? Bel ons dan gerust op of stuur ons een e-mail bericht. Dan reageren wij zo spoedig mogelijk!

"*" geeft vereiste velden aan

Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoongegevens volgens onze privacyverklaring
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp