Aankoop in de ‘Gouden Driehoek’: Amersfoort, Utrecht en Hilversum!

Bent u op zoek naar een huis in de Gouden Driehoek van Amersfoort, Utrecht, Hilversum of omstreken? Dan zijn wij de makelaar die u zoekt!

De Ruiter Makelaarshuis is de enige NVM-makelaar met vestigingen in Amersfoort, Utrecht en Hilversum. Binnen onze aankoopdienstverlening kunt u altijd gebruik maken van alle vestigingen. Zo bent u in elke stad verzekerd van een ervaren makelaar die beschikt over locale kennis en de stad op zijn duimpje kent. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan uw gegevens in onderaan deze pagina en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Wat doen wij voor u?

Wij begeleiden u tijdens het hele aankooptraject: vanaf de allereerste bezichtiging tot aan de sleuteloverdracht bij de notaris. Maar ook als er na het transport bij de notaris nog problemen ontstaan, geven wij u graag advies.

 

Bezichtigen

Het zoeken begint natuurlijk bij het bepalen van uw woonwens. Waar wilt u graag wonen en waar moet uw huis aan voldoen? Aan de hand van uw belangrijkste woonwensen, maken we een zoekprofiel aan en kan het zoeken beginnen. De woningen die u leuk vindt, gaan we samen bekijken. Past het huis bij u? Hoe is de staat van het onderhoud? Hoe is de omgeving en zijn er nog juridische aspecten die van invloed zijn?

 

Bieden

Maar een van de belangrijkste vragen is natuurlijk: wat is het waard en wat is de beste onderhandelingsstrategie? We bespreken samen wat een goed bod zou zijn en welke voorwaarden u wilt opnemen. Wij voeren de onderhandeling voor u en nemen u zo stap voor stap mee in het aankopen van de woning.

 

Afhandelen

Na de mondelinge overeenkomst helpen we u bij de hele afwikkeling van de koop. We controleren de koopakte, begeleiden de bouwkundige keuring en brengen u, waar nodig, in contact met financieel adviseurs, taxateurs en notarissen. Verder houden we de financieringstermijn in de gaten, controleren we de akte van levering en nota van afrekening. Op de dag van de overdracht zijn we uiteraard ook bij de eindinspectie en controleren we samen met u de staat van de woning. Maar daar houdt onze dienstverlening niet op! Mocht u na de overdracht nog vragen hebben of tegen onverwachte zaken aanlopen, dan kunt u ons altijd bereiken voor advies.

Klanten reviews

Betere reviews van onze klanten hadden wij niet kunnen wensen! Tegelijkertijd weerspiegelen deze reviews precies waar De Ruiter Makelaarshuis voor staat: kwaliteit en klasse leveren aan onze klanten. Omdat iedereen recht heeft op een goed advies en een persoonlijke benadering.

Dank!

Dankzij Elianne en Roland hebben wij ons eerste plekje in Amersfoort weten te bemachtigen. Tijdens onze zoektocht hebben zij ons goed geadviseerd en ons uiteindelijk geholpen om de deal te sluiten. Dank daarvoor!

Aankoopklant
14-02-2022
Perfect geholpen

Heel tevreden over de professionele begeleiding, zowel in het voortraject met de bezichtigingen als tijdens en na de onderhandelingen. Verder altijd transparant en snel bereikbaar. Tijdens het proces heb ik met meerdere makelaars en andere teamleden contact gehad, en altijd werd ik perfect geholpen.

Aankoopklant
23-03-2022
Feilloos en prettig

Wij hebben bij zowel de verkoop van ons huis in Utrecht, als bij de aankoop van ons nieuwe huis in Leusden de hulp van de Ruiter Makelaarshuis ingeschakeld. Zowel de aankoop als de verkoop zijn feilloos en prettig verlopen. Wij zouden de Ruiter Makelaarshuis zeker aanbevelen.

Verkoper
07-07-2022

Heeft u niet kunnen vinden wat u zocht?

Laat dan een automatische zoekopdracht achter!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak plannen? Bel ons dan gerust op of stuur ons een e-mail bericht. Dan reageren wij zo spoedig mogelijk!

"*" geeft vereiste velden aan

Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoongegevens volgens onze privacyverklaring
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp