Amersfoort

Kamp 60+62

Te koop
€ 925.000 k.k.
  • Bouwjaar: 1999

Omschrijving

te koop aangeboden in één koop: Twee nieuw gebouwde winkelpanden (Kamp 60 + 62, totaal 230 m2) met 4 parkeerplaatsen en ondergelegen magazijnruimte van 400 m2 (Pothstraat 51).

Kamp 60 en 62 hebben respectievelijk een oppervlakte van 108 m² en 122 m² BVO. Dit gehele complex is gebouwd in 1999 met 2 fraaie symmetrische winkelgevels en een gezamenlijke frontbreedte van 10,5 meter. Deze winkelpanden kunnen eenvoudig worden samengevoegd tot één grote ruimte van 230 m2. Achter de winkels liggen 4 eigen parkeerplaatsen (appartementsrechten) op een afgesloten parkeerdek. De winkels zijn aan de achterzijde bereikbaar voor laden en lossen via het parkeerdek. Boven het complex bevinden zich 3 luxe bovenwoningen welke verkocht zijn en particulier bewoond worden; deze maken deel uit van de VVE.

Gelegen in drukke winkelstraat in het oude stadscentrum tegenover publiekstrekker Bever Zwerfsport, nabij de Kamper Binnenpoort en de Langestraat / winkelpromenade. De Kamp, een uitstekende B-locatie, is per auto bereikbaar en leent zich uitstekend voor speciaalzaken of dienstverlening. Bezoekers kunnen betaald parkeren in parkeergarage Beestenmarkt of De Flint; de binnenstad is vanaf 2021 autoluw, waardoor het een aangenaam gebied wordt voor voetgangers, fietsers, bezoekers en toeristen. De Kamp is aan beide toegangszijden onlangs nieuw ingericht als “Shared Space” . Binnen enige tijd wordt ook de Kamp zelf opnieuw ingericht met meer ruimte voor fietsers / voetgangers en een gastrol voor het autoverkeer.

Info Kamp 60: winkelruimte (appartementsrecht) met een frontbreedte van 6 meter, spachtelputz wanden met wandlampen en een hoog plafond voorzien van spuitwerk. Achterin bevindt zich een kantoorkamer met glaswand en een inloopkast. Gang / annex magazijn met pantry, CV-combiketel, toilet met fonteintje en uitgang naar parkeerdek. Kabelgoten, alarminstallatie, datanetwerk, wand-spaarlampen, etc. is inbegrepen. Deze winkel is direct beschikbaar.

Info Kamp 62: winkelruimte (appartementsrecht) met een frontbreedte van 4,5 meter en daglichttoetreding aan voor- en achterzijde. In de achterpui zit een buitendeur naar het terras. Achterin bevindt zich een toegangsportaal met pantry, toilet en buitendeur.
Deze winkel is verhuurd t/m september 2022.

info Pothstraat 51: droge magazijn / opslagruimte (appartementsrechten) van ca. 400 m2, gelegen in het souterrain en bereikbaar met een eigen autolift. De vrije hoogte bedraagt circa 3 meter. Deze veilige opslagruimte is gelegen in het centrum direct achter winkelgebied “de Kamp”, nabij de hoofdwinkelstraat (Langestraat); bouwjaar 1999.
Pothstraat 51 biedt via de autolift ook mogelijkheid van het parkeren van 16 auto’s; er is een afzuiginstallatie aanwezig.
De Pothstraat is 24/7 goed bereikbaar per (vracht-) wagen en valt buiten de autoluwe zone in het centrumgebied.

Het huidige huurcontract (5 jaar) loopt nog ruim 3 jaar t/m augustus 2025 en kan worden overgenomen d.m.v. een z.g. ‘indeplaatsstellingsovereenomst’. De huurprijs bedraagt € 2.150,– exclusief 21% btw per maand, geïndexeerd, exclusief gebruik van elektra.

De mogelijkheid bestaat na aankoop van dit geheel de afzonderlijke appartementsrechten individueel te verkopen.
Goede kleinschalige VVE.

Locatie

Streetview

Zonnestand

Heeft u niet kunnen vinden wat u zocht?

Laat dan een automatische zoekopdracht achter!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak plannen? Bel ons dan gerust op of stuur ons een e-mail bericht. Dan reageren wij zo spoedig mogelijk!

Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoongegevens volgens onze privacyverklaring
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp