Amersfoort

Kamp 60+ 62

Verkocht
Vraagprijs € 675.000,- k.k.
  • Bouwjaar: 1999
Vragen of een bezichtiging plannen? Neem contact op met Roland
Vragen of een bezichtiging plannen? Neem contact op met Roland

Roland de Ruiter

Eigenaar Amersfoort
Register Makelaar - Taxateur

  • 06 - 53 64 63 44
  • deruiter@deruitermakelaarshuis.nl
  • Kamp 6, 3811 AR Amersfoort

Omschrijving

In 1999 zijn twee nieuwe winkelpanden met symmetrische gevels gebouwd op Kamp 60 en 62, beide met een parkeerplaats op het achterdek (bereikbaar via de Pothstraat) en een gezamenlijke frontbreedte van 10,5 meter. Deze winkels worden nu zowel afzonderlijk als gezamenlijk te koop aangeboden en kunnen eenvoudig (d.m.v. een wegneembare wand) worden samengevoegd tot één grote winkelruimte van circa 230 m2.

Achter de winkel ligt 1 bijbehorende parkeerplaats (ook een appartementsrecht) op een afgesloten parkeerdek. De winkel is aan de achterzijde bereikbaar voor laden en lossen via het parkeerdek. Boven het complex (een kleinschalige VVE) bevinden zich 3 luxe bovenwoningen welke verkocht zijn en particulier bewoond worden; deze maken deel uit van de VVE.

Winkel Kamp 62: vraagprijs € 350.000,– k.k. -direct beschikbaar met 1 parkeerplaats-
Heeft een oppervlakte van circa 122 m2 en een frontbreedte van 4,5 meter en daglichttoetreding aan voor- en achterzijde. In de achterpui bevindt zich een buitendeur naar het terras aan de achterzijde. Achterin de winkel bevindt zich een toegangsportaal met pantry en toilet. Eén parkeerplaats op het gerenoveerde achterdek is inbegrepen.

Bijzonderheden:
De Kamp is een drukke winkelstraat in het oude stadscentrum tegenover publiekstrekker Bever Zwerfsport, nabij de Spar City, Scapino, Opticiën Verkerk, de Kamper Binnenpoort en de Langestraat. De Kamp is een uitstekende B-locatie met veel bijzondere winkel en eetgelegenheden, per auto bereikbaar en leent zich uitstekend voor speciaalzaken of dienstverlening.

Bezoekers kunnen betaald parkeren in parkeergarage Beestenmarkt of De Flint. De binnenstad is autoluw geworden, waardoor het een aangenaam gebied wordt voor voetgangers, fietsers, bezoekers en toeristen. De Kamp is aan beide toegangszijden onlangs nieuw ingericht als “Shared Space” . Binnen enige tijd wordt ook de Kamp zelf opnieuw ingericht met meer ruimte voor fietsers / voetgangers en een gastrol voor het autoverkeer.

Locatie

Streetview

Zonnestand

Heeft u niet kunnen vinden wat u zocht?

Laat dan een automatische zoekopdracht achter!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak plannen? Bel ons dan gerust op of stuur ons een e-mail bericht. Dan reageren wij zo spoedig mogelijk!

"*" geeft vereiste velden aan

Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoongegevens volgens onze privacyverklaring
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp