Lemele

de Belte 3b

Verkocht onder voorbehoud
Vraagprijs € 400.000,- k.k.
  • Perceeloppervlakte 2880 m2
Vragen of een bezichtiging plannen? Neem contact op met Roland
Vragen of een bezichtiging plannen? Neem contact op met Roland

Roland de Ruiter

Eigenaar Amersfoort
Register Makelaar - Taxateur

  • 06 - 53 64 63 44
  • deruiter@deruitermakelaarshuis.nl
  • Kamp 6, 3811 AR Amersfoort

Omschrijving

Op een werkelijk unieke lokatie in Salland met weids uitzicht op rivier ‘De Neder-Regge’ en het ‘Regge-dal’ (een prachtig ‘Natura 2000’ gebied) op loopafstand van de Lemeler- en Archemerberg wordt een fraai gelegen royaal bouwperceel voor een vrijstaand landhuis of schuurwoning aangeboden met een oppervlakte van 2880 m2. Bekijk ook de drone-video en lees verder…

Deze kavel is gelegen aan het eind van een doodlopend landweggetje op een voormalig ‘boerenerf’ waar de oude gebouwen zijn gesloopt en 2 nieuwe bouwkavels zijn gerealiseerd. Op de oostelijke kavel wordt een begin gemaakt met de bouw van de eerste luxe vrijstaande villa. De westelijk gelegen kavel wordt nu te koop aangeboden, wat een unieke kans is om uw eigen landhuis te laten ontwerpen en bouwen. Om een beeld te geven van wat mogelijk is, heeft onze opdrachtgever door EVE Architecten uit Nijverdal een schetsontwerp laten maken van een eigentijdse rietgedekte villa Wees eerlijk, wie droom er niet van om in volstrekte rust zo fraai te wonen in een zelf ontworpen landhuis met een schitterend uitzicht over het Regge-dal en de Neder-Regge, de rivier die door het landschap kronkelt.

U heeft als koper veel vrijheid om dit òf een eigen ontwerp met een architect naar keuze te laten bouwen binnen de vastgestelde regels van het bestemmingplan. U kunt alle voorwaarden daarvan inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl en zoeken op het bestemmingsplan: “Buitengebied, Herziening De Belte 3 / 3A, Lemele. De bestemming van de kavel is ‘wonen’; uiteraard dient u zelf te zorgen voor de aanvraag van de omgevingsvergunning en bent u vrij in het kiezen van uw eigen aannemer.

Op deze kavel mag een woning van 750 m3 (bovengronds) gebouwd worden; het bouwvlak bedraagt circa 245 m2 en is met rode streep-arcering weergegeven op de tekening van de architect. Daarnaast mag een bijgebouw van maximaal 75 m2 gerealiseerd worden.

De omgeving:
Het perceel ligt ingeklemd tussen de natuurgebieden van de Beneden-Regge, de Archemer- en Lemelerberg en het nationale park de Sallandse Heuvelrug. De dorpskern van Lemele is op korte afstand gelegen; in 4 autominuten (2 km) bent u bij de winkels en diverse dorpsvoorzieningen. Ook Ommen met al haar voorzieningen is binnen 10 minuten te bereiken. De verkoop vindt plaats onder voorbehoud van gunning eigenaar. Interesse? Bel of mail De Ruiter Makelaarshuis voor meer informatie.

Locatie

Streetview

Heeft u niet kunnen vinden wat u zocht?

Laat dan een automatische zoekopdracht achter!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak plannen? Bel ons dan gerust op of stuur ons een e-mail bericht. Dan reageren wij zo spoedig mogelijk!

"*" geeft vereiste velden aan

Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoongegevens volgens onze privacyverklaring
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp