Drachten

Westerstraat 8A

Te koop
€205.000 k.k.
  • Woonoppervlakte 66 m2
  • Inhoud: 250 m3
  • Bouwjaar: 2022

Omschrijving

Op een leuke locatie in het centrum van Drachten worden in een bestaand kleinschalig gebouw twee nieuwe hoek-appartementen (8A en 8B) gerealiseerd op de 1e en tevens hoogste verdieping boven twee nieuw in te richten winkels.
Deze 3-kamer appartementen van resp. 66 m2 en 78 m2, worden compleet opgeleverd met keuken, badkamer en toilet.
Uiteraard is er aandacht voor duurzaamheid: de appartementen zijn volledig geïsoleerd met o.a. HR++ beglazing, beschikken over energielabel B en worden verwarmd d.m.v. Infrarood-panelen, ondersteund door 6 zonnepanelen per appartement. De woningen worden gasloos geleverd; in dit stadium kan de indeling zelfs nog worden aangepast òf kan gekozen worden voor één groot gecombineerd appartement.

Er zijn momenteel nog geen foto’s van het interieur beschikbaar aangezien de binnenwanden e.d. nog geplaatst moeten worden alsmede keuken en sanitair. Voor de indeling verwijzen wij naar de bijgevoegde plattegronden.

Deze gunstig gelegen bovenwoningen zijn bij uitstek geschikt voor starters die al zo lang op zoek zijn naar een eigen stek in het levendige centrum. Naast tal van winkels, de wekelijkse markt en overige voorzieningen bevindt zich ook een bioscoop, poppodium en diverse café’s en restaurants op loopafstand. Aan de zuidzijde ligt aan het Moleneind nog de passantenhaven.

Op de begane grond bevindt zich een gezamenlijke entree; via een brede rechte bordestrap bereik je de 1e etage:

Westerstraat 8A: woonoppervlakte: 66 m2; koopsom € 205.000,– k.k.

Indeling: entree / hal met kastruimte voor de meteropstelling, aansluiting wasmachine en de mechanische ventilator. Ruime L-vormige woon-/eetkamer met gevelramen en openslaande deuren met Frans balkon op het westen (middagzon) en zicht op de Westerstraat. Daarnaast zal er een keukenopstelling worden geplaatst met inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, koel-/vrieskast, inductiekookplaat, wasemkap en een combi-magnetron. Vanuit de hal bereikt u 2 slaapkamers, beide voorzien van een gevelraam. In de nieuw aan te leggen badkamer bevindt zich een inloopdouche, wastafel en een hangend toilet.

Westerstraat 8B: woonoppervlakte 78 m2; koopsom € 225.000,– k.k.

Indeling: entree / L-vormige hal met meterkast, inpandige berging met aansluiting voor de wasmachine en de mechanische ventilator. Ruime L-vormige woon-/eetkamer met gevelramen (zuid- en west) en openslaande deuren met Frans balkon op het westen (middagzon). Van hieruit kijkt u recht de Westerstraat in. Daarnaast zal er een keukenopstelling worden geplaatst met inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, koel-/vrieskast, inductiekookplaat, wasemkap en een combi-magnetron. Vanuit de hal bereikt u 2 slaapkamers, beide voorzien van een gevelraam. In de nieuw aan te leggen badkamer bevindt zich een inloopdouche, wastafel en een hangend toilet.

Locatie

Streetview

Zonnestand

Heeft u niet kunnen vinden wat u zocht?

Laat dan een automatische zoekopdracht achter!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak plannen? Bel ons dan gerust op of stuur ons een e-mail bericht. Dan reageren wij zo spoedig mogelijk!

Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoongegevens volgens onze privacyverklaring
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp