Bussum

T.B. Huurmanlaan 21

Verkocht
Vraagprijs € 250.000,- k.k.
  • Woonoppervlakte 59 m2
  • Inhoud: 190 m3
  • Bouwjaar: 1950
Vragen of een bezichtiging plannen? Neem contact op met Roland
Vragen of een bezichtiging plannen? Neem contact op met Roland

Roland de Ruiter

Eigenaar Amersfoort
Register Makelaar - Taxateur

  • 06 - 53 64 63 44
  • deruiter@deruitermakelaarshuis.nl
  • Kamp 6, 3811 AR Amersfoort

Omschrijving

Zeer licht en gezellig 3 (vh 4) kamer hoekappartement op de 1e verdieping met een berging op de begane grond. Het appartement is gelegen op de hoek van de Ceintuurbaan en de T.B. Huurmanlaan. Vanuit de woonkamer en het kleine balkon aan de voorzijde heb je een mooi vrij uitzicht over een plantsoen. Aan de achterzijde kan je vanaf het ruime balkon heerlijk genieten van de middag- en avondzon.
Door de ligging in Bussum-Zuid beschikt de woning over groene en kindvriendelijke omgeving, loopafstand tot de Bussumerheide en de nabijheid van het NS station Bussum-Zuid, winkels en scholen.

Indeling:
Entree, centrale hal met toegang tot een kleinere slaapkamer, meterkast, nette dichte keuken met inbouw- en losse apparatuur, toegang tot het ca. 6 meter lange balkon aan de achterzijde, badkamer met douche en wastafel, separaat toilet, ruime en lichte woonkamer op de hoek van het gebouw, vrij uitzicht over groen en openslaande deuren naar het balkon aan de voorzijde, ruime hoofdslaapkamer.

Kenmerken:
– Woonoppervlakte 59 m2
– Geheel voorzien van dubbele beglazing
• CV ketel Intergas HR combi 2019 (eigendom)
• Servicekosten € 136,02 per maand
• Gezonde VvE

Koop Goedkoop
“Koop Goedkoopwoningen” zijn betaalbaar doordat “de grond” niet gekocht maar in erfpacht wordt uitgegeven tegen een aanzienlijke korting. De canon (grondhuur) bij deze woning bedraagt op dit moment € 130 per maand, maar dit (geïndexeerde) bedrag wordt pas in het 11e jaar volledig betaald. De korting op de canon is in het jaar van aankoop 100% (gratis dus). Het 2e kalenderjaar bedraagt de korting 90%, het 3e jaar 80% etc. De betaalde canon is fiscaal aftrekbaar.

Locatie

Streetview

Zonnestand

Heeft u niet kunnen vinden wat u zocht?

Laat dan een automatische zoekopdracht achter!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak plannen? Bel ons dan gerust op of stuur ons een e-mail bericht. Dan reageren wij zo spoedig mogelijk!

"*" geeft vereiste velden aan

Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoongegevens volgens onze privacyverklaring
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp