Utrecht

Johannes Uitenbogaertstraat 35

Verkocht
Vraagprijs € 495.000,- k.k.
  • Woonoppervlakte 103 m2
  • Perceeloppervlakte 94 m2
  • Inhoud: 355 m3
  • Bouwjaar: 1931
Vragen of een bezichtiging plannen? Neem contact op met Roland
Vragen of een bezichtiging plannen? Neem contact op met Roland

Roland de Ruiter

Eigenaar Amersfoort
Register Makelaar - Taxateur

  • 06 - 53 64 63 44
  • deruiter@deruitermakelaarshuis.nl
  • Kamp 6, 3811 AR Amersfoort

Omschrijving

Sfeervolle jaren dertig tussenwoning (circa 103 m2) met 4 slaapkamers (mogelijkheid tot 5) in een goede staat van onderhoud en met een mooie mix van karakteristieke elementen en hedendaags comfort. De woning beschikt over een fijne achtertuin met een ruime berging en achterom.

De woning ligt in een rustige, kindvriendelijke straat met brede stoep in de geliefde wijk Zuilen dichtbij voorzieningen als winkels, scholen, kinderdagverblijven, sportvoorzieningen, het Julianapark, natuur rondom de Vecht en Oud-Zuilen en binnen 10 minuten fietsafstand van de binnenstad. In de directe omgeving is voldoende parkeergelegenheid en de woning ligt nabij openbaar vervoer en uitvalswegen. In Zuilen zijn diverse winkels, leuke restaurants en koffietentjes te vinden.

Kortom: een heerlijke gezinswoning met een functionele indeling, sfeer en karakter op een leuke plek! Kom het zelf bewonderen en maak een afspraak!

INDELING:

Begane grond:
Entree, hal met vaste kast, trapopgang naar de eerste verdieping en trapkast. Nette toiletruimte met fontein. Sfeervolle en lichte woonkamer met erker voorzien van glas-in-loodramen en een schuifpui naar de achtertuin. Open, nette keuken met inbouwapparatuur als oven, magnetron, 4-pitsgaskookplaat, vaatwasser, koelkast, vriezer en afzuigkap.

Eerste verdieping:
Overloop met trapopgang naar de tweede verdieping. Slaapkamer aan de voorzijde met vaste kast. Slaap-/werkkamer aan de achterzijde. Slaapkamer aan de achterzijde met vaste kastenwand en toegang tot het balkon. Badkamer met ligbad met douche, wastafel en tweede toilet. Vanuit de overloop is er toegang tot een ruime vaste kast.

Tweede verdieping:
Overloop met aansluitingen voor wasmachine en droger. Kamer in gebruik als inloopkast. Royale en luxe ouderslaapkamer met wastafel en ruimte voor werkplek.

Vliering:
Bergruimte.

BUITENRUIMTE:
Zonnige, beschutte achtertuin (gelegen op het noordoosten), fraai bestraat en beplant. In de tuin staat de bijzonder ruime houten berging met groendak, zinken afwatering, van waaruit de tuin achterom te bereiken is.

BIJZONDERHEDEN:
– De erker is in 2022 voorzien van nieuwe dakbedekking
– Het platte dak aan de achterzijde is in 2015 voorzien van nieuwe dakbedekking
– De kap is geïsoleerd
– De woning is voorzien van dubbel glas
– Verwarming en warm water door middel van een c.v.-combiketel (2007)
– De meterkast is in 2016 vernieuwd
– De zolderverdieping is in 2020 gerenoveerd
– In 2020 is de tuin opnieuw aangelegd en de berging gerealiseerd
– De woning is op alle verdiepingen voorzien van een houten (parket)vloer, drempelloos gelegd.

Locatie

Streetview

Heeft u niet kunnen vinden wat u zocht?

Laat dan een automatische zoekopdracht achter!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak plannen? Bel ons dan gerust op of stuur ons een e-mail bericht. Dan reageren wij zo spoedig mogelijk!

"*" geeft vereiste velden aan

Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoongegevens volgens onze privacyverklaring
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp