Sponsor woningbouw Sri Lanka

Februari 2005

Jarig

De Ruiter Makelaarshuis BV vierde op 1 februari 2005 haar vijf jarig jubileum. Als dank voor het vertrouwen dat wij de afgelopen jaren van onze opdrachtgevers hebben gekregen, willen wij iets doen voor mensen in een derde wereld land, die niet weten wat het is om in een goed huis te wonen. Daarom zijn wij een jubileumsactie van start gegaan: in het komende jaar zal De Ruiter Makelaars BV woningbouw sponsoren van ontheemden op Sri Lanka, die nu in nog hutjes wonen. Omdat we vijf jaar bestaan, sponsort ons makelaarshuis voor elke vijfde woning die wij in de verkoop krijgen, één nieuw stenen huisje op Sri Lanka. De huisjes worden gerealiseerd in samenwerking met ZOA-vluchtelingenzorg. Vraag snel om een ​​vrijblijvend verkoopadvies en doe mee aan de sponsoractie met de verkoop van uw huis!

Namen de komende bewoners hartelijk dank voor uw hulp.

Roland de Ruiter

 

sponsoractie sri lanka 2005

Klanten reviews

Betere reviews van onze klanten hadden wij niet kunnen wensen! Tegelijkertijd weerspiegelen deze reviews precies waar De Ruiter Makelaarshuis voor staat: kwaliteit en klasse leveren aan onze klanten. Omdat iedereen recht heeft op een goed advies en een persoonlijke benadering.

Professioneel

Deze makelaar is erg prettig! Hij weet veel en doet zijn werk professioneel. Zijn manier van communiceren maakt het proces makkelijk en snel te begrijpen. Hij heeft ons op een snelle en prettige manier geholpen bij het verkopen van ons huis.

Verkoper
27-11-2023
Betrouwbaar en professioneel

Zeer goed geholpen en begeleid tijdens de verkoop van mijn huis. Betrouwbaar en professioneel. Communicatie verloopt goed, Elianne was altijd bereikbaar voor vragen.

Verkoper
13-07-2023
Feilloos en prettig

Wij hebben bij zowel de verkoop van ons huis in Utrecht, als bij de aankoop van ons nieuwe huis in Leusden de hulp van de Ruiter Makelaarshuis ingeschakeld. Zowel de aankoop als de verkoop zijn feilloos en prettig verlopen. Wij zouden de Ruiter Makelaarshuis zeker aanbevelen.

Verkoper
07-07-2022

Heeft u niet kunnen vinden wat u zocht?

Laat dan een automatische zoekopdracht achter!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak plannen? Bel ons dan gerust op of stuur ons een e-mail bericht. Dan reageren wij zo spoedig mogelijk!

"*" geeft vereiste velden aan

Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoongegevens volgens onze privacyverklaring
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp