Leusden

Gironde 27

Verkocht
Vraagprijs € 435.000,- k.k.
  • Woonoppervlakte 147 m2
  • Perceeloppervlakte 154 m2
  • Inhoud: 526 m3
  • Bouwjaar: 1972
Vragen of een bezichtiging plannen? Neem contact op met Roland
Vragen of een bezichtiging plannen? Neem contact op met Roland

Roland de Ruiter

Eigenaar Amersfoort
Register Makelaar - Taxateur

  • 06 - 53 64 63 44
  • deruiter@deruitermakelaarshuis.nl
  • Kamp 6, 3811 AR Amersfoort

Omschrijving

Op een aantrekkelijke locatie in de parkwijk Rozendaal ligt deze goed onderhouden uitgebouwde hoekwoning (drive-in). Er zijn vier slaapkamers, waarvan de begane grond multifunctioneel gebruikt kan worden als slaapkamer, tweede living, werk- of praktijkruimte. Ook zijn er in de woning twee badkamers, een Finse sauna, een houtkachel en twee ruime balkons. De tuin heeft een ideale zonligging op het zuidoosten en is voorzien van nieuwe houten blokhut.

Behalve de uitgebouwde tuinkamer zijn er later in 2021 twee nieuwe houten trappen geplaatst, die geluidsisolerend werken en het traplopen veraangenamen. De zuinige CV-HR-combiketel is geplaatst in februari 2023(!), waardoor de woning energielabel C heeft gekregen. Alle ramen en schuifpuien zijn voorzien van HR-beglazing.

Deze ‘Eurowoning’ ligt heerlijk rustig met ruim uitzicht over het plein aan de voorzijde . Aan de achterzijde kijkt u vrij uit in het diverse en unieke groen van deze bijzondere wijk. Hier heeft u het gevoel vrijstaand te wonen, wat destijds ook de bedoeling van de architect was. Voor starters tot 35 jaar bestaat de mogelijkheid vrijstelling van overdrachtsbelasting te krijgen; vraag de makelaar naar de voorwaarden.

De gezamenlijke tennisbaan van de wijk ligt schuin achter de woning en het unieke gemeenschappelijk buitenzwembad is binnen enkele minuten lopend te bereiken. Zeker in de zomer heeft u het gevoel te wonen op een luxe vakantiepark.

Indeling:
Entree, hal met meterkast (10 groepen, 3x aardlek en krachtstroom), garderobe en toegang naar de inpandige compacte garage / berging, waar zich de opstelling van een nieuwe CV-HR-combiketel (Nefit, februari 2023) bevindt. In deze ruimte is genoeg plaats voor de wasmachine, droger, een tweede koelkast/vriezer, bergkasten en fietsen.

Via de tussenhal met een toilet, een nieuwe houten trap, komt u in de ruime en lichte uitgebouwde tuinkamer met plavuizen vloer en een schuifpui naar de achtertuin. Deze ruimte leent zich uitstekend voor thuiswerken of een praktijk aan huis. Inpandig is ook een luxe badkamer (2017) met wastafelmeubel, glazen inloopdouche en een grote nieuwe Finse sauna aanwezig.

1e verdieping:
Grote zonnige living met een Afzelia parketvloer, een ruime zithoek aan de achterzijde met mooie grote houtkachel en een schuifpui naar het balkon op de ochtendzon. Van hieruit kijkt u heerlijk vrij uit op het omringende groen.

Aan de voorzijde bevindt zich de keuken in een hoekopstelling met inbouwapparatuur. Via een schuifpui bereikt u het tweede balkon, waar u tot in de avond van de zon kunt genieten. Zowel aan de voor- en achterzijde is in 2018 een groot elektrisch zonnescherm geplaatst.

2e verdieping: Nieuwe houten trap, overloop en modern zwevend toilet. Aan de voorzijde bevindt zich een ruime hoofdslaapkamer over de gehele breedte van de woning. Aan de achterzijde zijn twee slaapkamers, die ieder zijn voorzien van een handige vaste inbouwkast. Nette ruime badkamer voorzien van een groot ligbad, douchecabine en een dubbele wastafel.

Tuin:
De tuin is strak aangelegd en voorzien van een groot terras, groene borders, een druivenrank en een houten blokhut met veel bergruimte.

Deze ruime ‘Eurowoning’ is voorzien van rolluiken aan de voor- en achterzijde en uiteraard geheel voorzien van dubbele beglazing (HR-glas) en dakisolatie (2007). Bent u op zoek naar een fijn ruim huis met vele mogelijkheden en allerlei extra’s? Bel of mail De Ruiter Makelaarshuis voor een afspraak!

Starters tot 35 jaar opgelet: Speciaal voor jullie bestaat de mogelijkheid voor het verkrijgen van vrijstelling van betaling van overdrachtsbelasting; dat scheelt al gauw € 8.800,–!

Locatie

Streetview

Heeft u niet kunnen vinden wat u zocht?

Laat dan een automatische zoekopdracht achter!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak plannen? Bel ons dan gerust op of stuur ons een e-mail bericht. Dan reageren wij zo spoedig mogelijk!

"*" geeft vereiste velden aan

Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoongegevens volgens onze privacyverklaring
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp