fbpx

Lancering Nieuwbouw Utrecht

Onlangs is de nieuwe website Nieuwbouw Utrecht gelanceerd; een initiatief van een groot aantal gerenommeerde NVM Makelaars in Utrecht en omgeving. Op deze website vind je naast de nieuwbouwprojecten die op dit moment in de verkoop zijn, ook de projecten die in de nabije toekomst in de verkoop gaan. Geïnteresseerden kunnen op de website hun woonwensen kenbaar maken en krijgen vervolgens een op hun wensen toegespitst aanbod van nieuwbouwprojecten in de regio Utrecht. Zo kun je op een eenvoudige manier op de hoogte blijven van het nieuwbouwaanbod in Utrecht en omgeving.

 

Bijzondere samenwerking

De initiatiefnemers uit de regio Utrecht hebben zich verenigd om een gezamenlijke website op te zetten. Het doel van de website is om de geïnteresseerde woningzoekende beter van dienst te kunnen zijn. Door een duidelijke checklist wordt het aanbod van nieuwbouwprojecten voor de bezoeker gefilterd op woonwensen. Daardoor wordt het steeds eenvoudiger om op de hoogte te blijven van interessante nieuwbouwprojecten in de regio Utrecht.

 

Op dit moment zijn er al meer dan 80 nieuwbouwprojecten op de website te bekijken. Ook projecten die in de toekomst worden ontwikkeld kun je op de website volgen. De makelaars uit de regio zorgen ervoor dat de informatie altijd up-to-date is. Op de hoogte blijven van een start verkoop wordt zo heel makkelijk gemaakt. Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief krijg je altijd snel het laatste nieuws. Met deze website wordt het nóg makkelijker om nieuwbouwprojecten te vinden en de volgen in de provincie Utrecht.