fbpx

Verkopen

Elke verkoper wil hetzelfde: zijn huis snel verkopen en voor een goede prijs. Maar hoe doet u dat? En wat is een goede prijs voor uw huis? Hoe is de huizenmarkt in Amersfoort op dit moment en wat betekent dat voor uw verkoop? Wij geven u graag advies over de verkoop van uw huis en komen graag langs voor een gratis waardebepaling van uw huis.

Hoe verkoop ik mijn huis?

Bij het verkopen van een huis komt veel kijken: het maken van mooie foto’s voor Funda, het rondleiden van kijkers, onderhandelen over de prijs, een koopakte opstellen en tot slot de overdracht bij de notaris. Wij leiden u graag door het hele verkoopproces heen. De Ruiter Makelaarshuis is goed thuis in de huizenmarkt van Amersfoort én omstreken. Met drie verkoopmakelaars die goed op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en meerdere gewonnen awards bent u van succes verzekerd!

Het verkooptraject

Voor u de verkoop van uw huis start, wilt u natuurlijk weten wat u kunt verwachten. Hieronder zetten we het hele proces voor u op een rijtje, zodat u weet waar u aan toe bent.

Voorbereiding

– Gratis waardebepaling en verkoopadvies;
– Stylingadvies door onze stylist;
– Professionele foto’s en/of video’s;
– Inmeten en opstellen van de plattegronden;
– Aanmaken van een online klantendossier waarin u het hele traject kunt volgen.

Online

– Aanmelding bij Funda;
– Inzetten van marketingproducten, o.a. te koop-bord, flyer in de etalage, brochure, omwonende mailingen, bericht op social media;
– Rondleiden van kijkers;
– Voeren van onderhandeling en bepalen van de strategie;
– Sluiten van mondelinge overeenkomst.

Verkoop

– Opstellen van de koopakte;
– Begeleiden van de bouwkundige keuring;
– Informeren van de notaris.

Overdracht

– Begeleiden van de inspectie;
– Controleren van de akte van levering en nota van afrekening;
– Begeleiding van het transport;
– Nazorg indien nodig.

Wilt u uw huis in Amersfoort, Utrecht of omstreken verkopen? Of wilt u eerst een vrijblijvend advies? Maak dan snel een afspraak!

De Ruiter Makelaar Amersfoort Utrecht huis verkopen kopen