fbpx

Huizenjacht

De zoektocht naar een nieuw huis is leuk, maar ook spannend! Er komen vaak allerlei vragen op u af en zeker in een oververhitte markt is er niet veel tijd om te kijken en een en ander rustig te overwegen.
Wij helpen u daarom graag het hoofd koel te houden! Onze aankoopmakelaars zijn goed op de hoogte van de huidige markt en kennen de kneepjes van het vak. Wij begeleiden u daarom graag bij de aankoop van een huis in Utrecht e.o.

Als eerste op de hoogte van nieuw aanbod!

Onze dienstverlening begint natuurlijk bij een kennismaking met u en het in kaart brengen van uw wensen. Waar wilt u wonen? Hoe ziet uw ideale huis eruit? In welke wijk ligt het en wat is de prijsklasse waarin u zoekt? Aan de hand van uw wensen maken wij een zoekprofiel voor u aan in het NVM-uitwisselingssysteem. Als er een nieuw huis aangemeld is dat aan uw criteria voldoet, krijgt u van ons direct een mail. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van het nieuwste aanbod.  

Wat doen wij voor u?

Als u interesse heeft in een huis, plannen wij voor u de afspraak en gaan we met u mee naar de bezichtiging. Wij geven u onder andere advies over de bouwkundige staat, de omgeving, juridische aspecten, de courantheid en natuurlijk de reƫle waarde van het huis. Ook voeren wij de onderhandeling met de verkopend makelaar. Als het tot een koop komt, zorgen wij voor een goede juridische afhandeling en begeleiden we de eventuele bouwkundige keuring. We houden het financieringstraject voor u in de gaten en zijn tot slot aanwezig bij de eindinspectie en de overdracht bij de notaris. Maar daar houdt onze service niet op! Ook na de sleuteloverdracht kunt u ons altijd voor advies bellen als u voor onverwachte verrassingen komt te staan in uw nieuwe huis.

Al bijna 20 jaar ervaring!

De Ruiter Makelaarshuis heeft al twintig jaar ervaring met de huizenmarkt in Utrecht. Daarom zijn wij goed bekend met alle typen huizen. Of u nu een appartement wilt kopen of een eengezinswoning, tussenwoning, hoekwoning, 2-onder-1-kap woning, vrijstaande woning, villa of landhuis, wij helpen u graag met zoeken naar een koophuis in Utrecht.

Bekend in elke wijk

Ook maakt het niet uit in welke wijk u zoekt; wij zijn bekend met elke wijk. Iedere buurt heeft zijn eigen uitstraling en charme, waar wij u graag meer over vertellen.

Op zoek naar een eerste appartement of een huis voor een studerend kind? In Overvecht, Ondiep en Kanaleneiland vindt u veel startersappartementen. Houdt u van een bruisende omgeving? Dan is de binnenstad wat voor u. Bent u op zoek naar een huis met karakter, maar vindt u de binnenstad te druk? Dan vindt u rondom het centrum diverse vooroorlogse wijken die elk hun eigen charme hebben: Vogelenbuurt, Tuinwijk, Wittevrouwen, Buiten Wittevrouwen, Oudwijk, Abstede, Pijlsweerd, Tweede Daalsebuurt, Lombok en Nieuw Engeland. Liever een iets groter huis? Dan kunt u het beste zoeken in wijken als de Dichterswijk, Rivierenwijk, Hoograven of Zuilen. Bent u op zoek naar wijk waar veel gezinnen met opgroeiende kinderen wonen? Dan is Tuindorp of Oog-in-Al misschien iets voor u. Naoorlogse bouw, zowel appartementen als eengezinswoningen, vindt u die in Lunetten en Tuindorp-Oost. Houdt u van alle gemakken die een nieuwbouwwoning met zich meebrengt? Dan kunt u het beste zoeken in Leidsche Rijn.