fbpx

Huizenjacht

De zoektocht naar een nieuw huis is leuk, maar ook spannend! Er komen vaak allerlei vragen op u af en zeker in een oververhitte markt is er niet veel tijd om te kijken en een en ander rustig te overwegen.
Wij helpen u daarom graag het hoofd koel te houden! Onze aankoopmakelaars zijn goed op de hoogte van de huidige markt en kennen de kneepjes van het vak. Wij begeleiden u daarom graag bij de aankoop van een huis in Amersfoort e.o.

Als eerste op de hoogte van nieuw aanbod!

Onze dienstverlening begint natuurlijk bij een kennismaking met u en het in kaart brengen van uw wensen. Waar wilt u wonen? Hoe ziet uw ideale huis eruit? In welke wijk ligt het en wat is de prijsklasse waarin u zoekt? Aan de hand van uw wensen maken wij een zoekprofiel voor u aan in het NVM-uitwisselingssysteem. Als er een nieuw huis aangemeld is dat aan uw criteria voldoet, krijgt u van ons direct een mail. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van het nieuwste aanbod.  

Wat doen wij voor u?

Als u interesse heeft in een huis, plannen wij voor u de afspraak en gaan we met u mee naar de bezichtiging. Wij geven u onder andere advies over de bouwkundige staat, de omgeving, juridische aspecten, de courantheid en natuurlijk de reële waarde van het huis. Ook voeren wij de onderhandeling met de verkopend makelaar. Als het tot een koop komt, zorgen wij voor een goede juridische afhandeling en begeleiden we de eventuele bouwkundige keuring. We houden het financieringstraject voor u in de gaten en zijn tot slot aanwezig bij de eindinspectie en de overdracht bij de notaris. Maar daar houdt onze service niet op! Ook na de sleuteloverdracht kunt u ons altijd voor advies bellen als u voor onverwachte verrassingen komt te staan in uw nieuwe huis.

Al 20 jaar ervaring!

De Ruiter Makelaarshuis heeft al twintig jaar ervaring met de huizenmarkt in Amersfoort e.o. Daarom zijn wij goed bekend met alle typen huizen. Of u nu een appartement wilt kopen of een eengezinswoning, tussenwoning, hoekwoning, 2-onder-1-kap woning, vrijstaande woning, villa of landhuis, wij helpen u graag met zoeken van een koophuis in Amersfoort.

Bekend in elke wijk

Ook maakt het niet uit in welke wijk u zoekt; wij zijn bekend in elke wijk. Iedere buurt heeft zijn eigen uitstraling en charme, waar wij u graag meer over vertellen.

Wilt u een huis met geschiedenis kopen? Dan is een huis in het historische centrum wat voor u. Ook het Soesterkwartier, Leusderkwartier, Vermeerkwartier of Bergkwartier kan wat voor u zijn, want ook hier vindt u met name vooroorlogse huizen. Wilt u liever een wat nieuwer huis? Dan vindt u in Amersfoort-Oost de naoorlogse wijken Kruiskamp, Liendert en Rustenburg. Deze wijken zijn in de jaren ’50, ’60 en ’70 gebouwd. Nog weer iets nieuwer zijn de wijken Schothorst en Zielhorst, die in de jaren ’70 en ’80 gebouwd zijn. In Amersfoort-Noord vindt u de nieuwste wijken, die vanaf de jaren ’90 gebouwd zijn: Kattenbroek, Nieuwland en Vathorst. Wilt u naast alle gemakken van de stad ook genieten van de kleinschaligheid van een dorp? Dan is Hoogland wat voor u. Hoewel het omringd is door Amersfoortse wijken, heeft het dorp zijn oorspronkelijke charme behouden.