fbpx

ALLE WONINGEN ZIJN INMIDDELS VERKOCHT!

Amersfoort Buyten – buiten wonen voor stadsmensen

Nieuwbouwproject Amersfoort Buyten ligt ten zuidwesten van Amersfoort, vlakbij het schilderachtige Oud-Leusden, het Bergkwartier en Klein Zwitserland. Op de grens van stad en land. Op deze geweldige locatie verrijzen binnenkort 46 zeer royale halfvrijstaande villa’s en 10 volumineuze vrijstaande villa’s. Wil jij graag wonen in een bosrijke omgeving, houd je van rust en van ruimte, maar kun je het gezellige centrum van Amersfoort niet missen? Dan vind je jouw toekomstige thuis zeker op Amersfoort Buyten. Meld je aan voor de digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

 

 

Een nieuwbouw villawijk met een klassieke uitstraling, statige lanen, veel groen en het bos in je achtertuin. Amersfoort Buyten is in alle opzichten bijzonder. De ligging aan de rand van het bos is geweldig. Tussen de bossen, maar met de stad dichtbij. Dankzij de natuurlijke ligging in het groen, met door oude bomen omzoomde lanen en groene hagen, kom je hier echt tot rust. De nieuwe wijk is zeer sfeervol opgezet, met prachtige grote kavels, royale woningen en heel veel woon-, speel- en leefruimte. Door de ligging en de keuze voor klassieke architectuur, heeft Amersfoort Buyten absoluut niet de uitstraling van een nieuwbouwwijk. Het is als een villawijk uit lang vervlogen tijden, waar woongenot voorop staat. Een bijzondere woonplek in de natuur, met alle voorzieningen vlakbij. Twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande villa’s met heel veel woon- en leefruimte.

 

161215_situatietekening_amersfoort_hr-1

 

Amersfoort Buyten biedt klassieke woningen met een moderne uitstraling. Grote bouwvolumes, opvallende kappen en een speels gebruik van verschillende kleuren gevelstenen, accenten in het metselwerk en roederamen, erkers en fraaie overstekken. Mooie, archetype huizen, die tijdloos en authentiek zijn. Met een voortuin en een mooie gevel, een diepe achtertuin en een garage. Je kunt niet alleen kiezen tussen een langs- of dwarskap of tussen een wit gekeimde gevel of roodgenuanceerde baksteen, maar ook uit tal van indelingsmogelijkheden. Al die verschillende mogelijkheden geven een bijzonder straatbeeld: een afwisseling van kappen, kleuren en stijlen in een prachtig groen landschap.

 

Sfeerimpressie woningtype A

Sfeerimpressie woningtype D

48 halfvrijstaande villa’s

  • Kavelgrootte – Variërend van ca. 325 tot 400 m2
  • Woonoppervlak – Vanaf ca. 165 t/m 183 m2
  • Opties – Keuze uit diverse kleuren, vormen en indelingen
  • Bijzonder – Twee parkeerplaatsen op eigen terrein en een garage
  • Prijsindicatie – Vanaf ca. € 575.000 v.o.n.

 

7 vrijstaande villa’s

  • Kavelgrootte – Variërend van ca. 470 tot maar liefst 515 m2
  • Woonoppervlak – Ca. 195 m2
  • Opties – Keuze uit diverse kleuren, vormen en indelingen
  • Bijzonder – Twee parkeerplaatsen op eigen terrein en een garage
  • Prijsindicatie – Vanaf ca. € 735.000 v.o.n.

 

Lees meer op www.amersfoortbuyten.nl en meld je aan voor de digitale nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.