fbpx

Floris Vos | Register Makelaar Taxateur | Amersfoort, Leusden e.o.

Mijn naam is Floris Vos en ik ben geboren en getogen in het mooie Leusden. Inmiddels woon ik alweer een aantal jaar in het bruisende Amersfoort in een mooi jaren 1900 woning. Na mijn studies MBO bouwkunde en HBO MER ben ik in 2013 begonnen in de makelaardij. Het leuke is dat ik beide kanten van de woningmarkt heb mee gemaakt, zowel de ‘slechte’ tijden als de ‘goede’ tijden. Wat ik zo fascinerend vind van de makelaardij is de diversiteit van woningen, mensen en het verhaal achter de verhuisbeweging. De woning vertelt veel over de mensen. Het is dan ook belangrijk dat je een luisterend oor bied en vertrouwen wekt. Volgens mij ben ik daar wel goed in. Na mijn opleidingen als assistent makelaar, en kandidaat makelaar ben ik in 2020 geslaagd voor de vaktest en mag ik mij officieel Register Makelaar Taxateur noemen.

Ook vind ik het leuk om kijkers het gevoel te geven alsof ze al thuis zijn in de woning die zij bezichtigen. De uiteindelijke kopers en verkopers op 1 lijn krijgen kan soms nog een flinke uitdaging zijn die ik niet uit de weg ga.

Buiten het werk vind ik het erg leuk om te (winter)sporten, drink ik graag een goed glas wijn of whisky of ga ik op stap met vrienden. Ook ben ik regelmatig te vinden op de golfbaan om een balletje te slaan.

Bent u toe aan verhuizen? Dan kom ik graag bij u langs!

Floris Vos

Register Makelaar - Taxateur o.z.

Linkedin Twitter

Kom in contact met Floris Vos

De Ruiter Amersfoort

Kamp 6
3811 AR Amersfoort
Tel: 033-4702700
info@deruitermakelaarshuis.nl

Een afspraak maken

Openingstijden
Amersfoort: Ma t/m Vr: 08:30 – 17:30 uur,  Za: op afspraak
Utrecht: Ma t/m Vr: 09:00 – 17:30 uur, Za: op afspraak

De Ruiter Utrecht

Biltstraat 124
3572 BK Utrecht
Tel: 030-2736170
utrecht@deruitermakelaarshuis.nl