Drachten

Westerstraat 6

Te koop
Vraagprijs € 175.000,- k.k.
  • Woonoppervlakte 61 m2
  • Inhoud: 220 m3
  • Bouwjaar: 2023
Vragen of een bezichtiging plannen? Neem contact op met Roland
Vragen of een bezichtiging plannen? Neem contact op met Roland

Roland de Ruiter

Eigenaar Amersfoort
Register Makelaar - Taxateur

  • 06 - 53 64 63 44
  • deruiter@deruitermakelaarshuis.nl
  • Kamp 6, 3811 AR Amersfoort

Omschrijving

Op een leuke locatie aan een plein in het centrum van Drachten worden in een bestaand kleinschalig gebouw twee nieuwe begane grond-appartementen (nummer 6 en 8) gerealiseerd met eigen fietsenberging in een voormalig winkelpand.
De voorzijde ligt op het westen, waardoor u onder de overbouw heerlijk beschut kunt genieten van de middag- en avondzon en van het vrije zicht op het plein met bomen en bankjes.
Op de 1e verdieping zijn in 2022 ook 2 appartementen gerealiseerd, verder behoort er nog 1 winkelruimte tot de VVE.

Deze 2-kamer appartementen van resp. 61 m2 en 67 m2, worden compleet opgeleverd met keuken, badkamer / toilet, systeemplafond en mechanische ventilatie. De wanden worden behangklaar opgeleverd, de vloer als cement-dekvloer.
Uiteraard is er aandacht voor duurzaamheid: de appartementen zijn geïsoleerd met o.a. gevelisolatie en dubbele beglazing en worden verwarmd d.m.v. een hybride-systeem bestaande uit infrarood-verwarming i.c.m. een CV-combiketel. Het definitieve energielabel wordt vastgesteld zodra de afbouw gereed is.

In dit stadium kan de indeling zelfs nog worden aangepast; ook kan gekozen worden voor één groot gecombineerd appartement op de begane grond van circa 130 m2.
Er zijn momenteel nog geen foto’s van het interieur beschikbaar aangezien de binnenwanden e.d. nog geplaatst moeten worden alsmede keuken en sanitair. Voor de indeling verwijzen wij naar de bijgevoegde plattegronden.

Deze gunstige begane-grond-woningen zijn bij uitstek geschikt voor:
– starters die op zoek zijn naar een eigen stek in het levendige centrum (zij betalen tot 35 jaar geen overdrachtsbelasting)
– senioren die gelijkvloers willen wonen

Naast tal van winkels, de wekelijkse markt en overige voorzieningen bevindt zich ook een bioscoop, poppodium en diverse café’s en restaurants op loopafstand. Aan de zuidzijde ligt aan het Moleneind nog de passantenhaven in de opnieuw gegraven stadsgracht.

Westerstraat 6 (linker helft): woonoppervlakte: 61 m2; koopsom € 175.000,– k.k.

Indeling: entree / hal met meterkast. Ruime L-vormige woon-/ eetkamer met gevelramen en openslaande deuren op het westen en zicht op het plein van de Westerstraat. Nieuw te plaatsen keukenopstelling met inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, koel-/vrieskast, inductiekookplaat, wasemkap en een combi-magnetron. Aan de voorzijde wordt 1 slaapkamer gerealiseerd met gevelramen. Tussenportaal met opstelling nieuwe CV-HR-combiketel. In de nieuw aan te leggen badkamer wordt een inloopdouche, wastafel, zwevend toilet en een aansluiting voor de wasmachine aangebracht. Aan voorzijde wordt ook een houten fietsenberging geplaatst.

Westerstraat 8 (rechter helft): woonoppervlakte 67 m2; koopsom € 190.000,– k.k.

Indeling: zij-entree, hal met meterkast en stookruimte met nieuwe CV-HR-combiketel. Toegang nieuw aan te leggen badkamer met wastafel, zwevend toilet, inloopdouche en aansluiting voor de wasmachine. Ruime woon-/eetkamer met gevelramen en openslaande deuren op het westen en zicht op het plein. Nieuw te plaatsen keukenopstelling met inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, koel-/vrieskast, inductiekookplaat, wasemkap en een combi-magnetron. Vanuit de hal bereikt u de slaapkamer, voorzien van een gevelraam. Aan de voorzijde wordt een houten fietsenberging geplaatst.

Locatie

Streetview

Zonnestand

Heeft u niet kunnen vinden wat u zocht?

Laat dan een automatische zoekopdracht achter!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak plannen? Bel ons dan gerust op of stuur ons een e-mail bericht. Dan reageren wij zo spoedig mogelijk!

"*" geeft vereiste velden aan

Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoongegevens volgens onze privacyverklaring
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp